Gołota już mnie wk🤬ia bo nie zszedł ze sceny wtedy kiedy powinien. A teraz pajacuje pajac.
Jak ja tego k🤬a Lisa nie lubie,te ulizane włosy al'a SS-man p🤬lony karierowicz.

i to właśnie robi boks z ludźmi.... ledwo mówi, ma wadę wymowy.... te petardy które dostają na ryj to nic w porównaniu z tym co odczuwa w tym momencie mózg.... Pewno niektórzy Bokserzy na starość Ci mniej znani żywią sie przez słomkę.... Ale mimo to wielki szacunek dla Pana Andrzeja za tyle wspomnień

popielniczka88 napisał/a:
i to właśnie robi boks z ludźmi.... ledwo mówi, ma wadę wymowy.... te petardy które dostają na ryj to nic w porównaniu z tym co odczuwa w tym momencie mózg.... Pewno niektórzy Bokserzy na starość Ci mniej znani żywią sie przez słomkę.... Ale mimo to wielki szacunek dla Pana Andrzeja za tyle wspomnień
![]()
Muhammad Ali ma parkinsona przez boks :/
Dziś w zwolnieniu z wfu na esce dyskutowali na temat tego wywiadu dość prześmiewczo, teraz jak go oglądam widzę że pomimo swojej wymowy Pan Andrzej jest jeszcze nieźle poobijany co mu raczej w rozmowie nie pomaga.
Generalnie to nie ma się co chłopa czepiać, robi to co lubi więc niech robi jak najdłużej i porażki go nie ruszają.
Generalnie to nie ma się co chłopa czepiać, robi to co lubi więc niech robi jak najdłużej i porażki go nie ruszają.

Szkoda mi Andrzeja bo wysławiać nigdy sie nie potrafił. I zawsze się tego większość czepiała. Ale patrząc realnie gościu nie jest od gadania on ma tylko nap🤬lać.
pawelkrk00 napisał/a:
Muhammad Ali ma parkinsona przez boks :/
Kolejny lekarz-specjalista na Sadolu.
Gołota, niezależnie od sukcesów jakie odniósł, to totalny buc. Kibicuje się sportsmenowi z sercem, a nie górnikowi, który rąbie przodek dla kasy. Mam kolegę, który chodził z nim do klasy, dodatkowo gadałem z Gołotą wielokrotnie jak był bramkarzem w Centrum. I powiem tak: nigdy nie miałem o nim dobrego zdania jako o człowieku, to po prostu nie był wówczas dobry człowiek. Natomiast kibicowałem mu całym sercem, bo za nim szła nasza polska duma. Chciałem, żeby nie on, ale jakikolwiek Polak odniósł sukces w wielkim świecie.
A Lis p🤬da. Mieć okazję pogadać z Gołotą i nie zadać najważniejszych pytań...
podpis użytkownika

Cieżko podpiąć pod zbiorczy?
sadistic.pl/saleta-golota-temat-zbiorczy-vt178617.htm
Ide po popcorn
sadistic.pl/saleta-golota-temat-zbiorczy-vt178617.htm
Ide po popcorn

podpis użytkownika

gdyby wyjął ochraniacz z ust dałoby się posłuchać
ale szacunek za całą karierę
ale szacunek za całą karierę

z jednej strony szkoda mi Andrzeja, bo wygląda tragicznie z tą tapetą na twarzy, z drugiej, dziwię się, że przyjął zaproszenie od tego skur..... Lisa.
A tego to już nikt nie pamiętaj jak uciekł z ringu ?
"Był wrzesień i Grunwald i było Lenino,
był Narwik i Arnhem i Monte Cassino,
Jagiełło, rycerze, lotnicy, piechota,
A wszystko sp🤬olił nam Andrzej Gołota."

"Był wrzesień i Grunwald i było Lenino,
był Narwik i Arnhem i Monte Cassino,
Jagiełło, rycerze, lotnicy, piechota,
A wszystko sp🤬olił nam Andrzej Gołota."