W związku z nadchodzącymi wakacjami przybyło chętnych do debilnych zabaw.
Swoją drogą szkoda, że odpalającemu w łapach nie walnęło, a kamerzysty odłamkiem nie trafiło - byłby hard.
Konto usunięte
2013-07-07, 21:15
Jak debile chcą sobie takie rzeczy odpalać to niech idą na jakieś duże pole czy gdzieś, gdzie wiadomo że nic się nie stanie...
Konto usunięte
2013-07-07, 22:12
Cukier stołowy dali debile; w kryształkach, bo się c🤬jowo paliło. Puder byłby lepszy.
Inną sprawą jest to, że należało im się po odłamku metalu z obudowy tej butli prosto w oko, aż do mózgu. Ale tak żeby nie zabiło, a tylko lekko uszkodziło - paraliż połowy mordy i ciągły ślinotok na przykład.
Konto usunięte
2013-07-08, 4:57
Niech ktoś wrzuci "bambusa" z telefonem w poprzeg uczącym jak nagrywać bo wiem ze ktoś wrzuci a samemu niechce mi sie szukać.
abstrah🤬j napisał/a:
Niech ktoś wrzuci "bambusa" z telefonem w poprzeg uczącym jak nagrywać bo wiem ze ktoś wrzuci a samemu niechce mi sie szukać.
Wrzuciłbym Ci ale leże w "poprzeg" łóżka i mi się nie chce.
btw. też nie potrafie wrzucać filmików w komcie
No dobra, a kto pamięta robienie bączków z saletry z cukrem i zakrętek od wódki?
W podstawówce to były zabawy
Spoiler w podpisie...
podpis użytkownika
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
Konto usunięte
2013-07-08, 23:20
Cytat:
Swoją drogą szkoda, że odpalającemu w łapach nie walnęło, a kamerzysty odłamkiem nie trafiło - byłby hard
Może i debile ale żeby im życzyć najgorszego dla wirtualnych piw?
juzeg napisał/a:
i kamerzysta-idiota
Piwo za materiał własny!
Konto usunięte
2013-07-08, 23:45
Nosz k🤬a, Spielberg j🤬y...
Do skutku:
-video z murzynem z pachołkiem na głowie usunięte-
EDIT @up: Ech, kolega był szybszy. Usuwam filmik
Najlepszy jest sposób odpalania. Trzymanie głowy nad tym, co ma za chwilę wybuchnąć/zapalić się/dymić etc.
Konto usunięte
2013-07-09, 0:30
Mam nadzieje, że jak najwięcej w te wakacje zginie debili bawiących się z petardami użytkujący dragów ii prowadzących samochody po pijaku pomijając osoby trzecie.
Jeden Idiota mniej = Jeden uratowany kotek
jako zapalnik do saletry można użyć kilku zwojów drutu oporowego z jakiejś grzałki, odpowiedniej długości przewodu i małego akumulatora 12v, jest bezpieczniej i bardziej profi
K🤬a, za łebka robiło się bączki z zakrętek po wódzie, robiło wulkany ale zawsze gdzieś na uboczu.
Następnym razem podpalcie coś u matki w kuchni