👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chińce tudzież Japońce mają różne symulatory w tym również symulatory wagonów metra z laskami które można obmacywać i zgw🤬cić. Tylko że... "prawie robi wielką różnicę".

co do tego domowego sprzetu to ciekawego do ilu kg wytrzymuje, bo z tego co widze to konstrukcja grozi zawaleniem pod wiekszym ciezarem
initial D, stage 4 <3
jakby kto pytał to w filmie okara18 gra nazywa się live for speed.
jakby kto pytał to w filmie okara18 gra nazywa się live for speed.

rafal0487 napisał/a:
co do tego domowego sprzetu to ciekawego do ilu kg wytrzymuje, bo z tego co widze to konstrukcja grozi zawaleniem pod wiekszym ciezarem
siedzi w nim dorosły facet, co ty byś chciał tam wsadzać? swoją dziewczynę?
Gra w którą gra na symulatorze to life for speed, polecam! Idzie się wkręcić gdy każdy podmuch wiatru ma znaczenie ; D
Dolec napisał/a:
Gra w którą gra na symulatorze to life for speed, polecam! Idzie się wkręcić gdy każdy podmuch wiatru ma znaczenie ; D
Bez przesadyzmu, lata zajebistości gra ma już dawno za sobą aczkolwiek czasem sobie przytnę na s2

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie