Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może mu klepek w głowie od tego przybędzie, trzeba mieć nadzieję.
Ciekawe czy na zawodach będą uznawać ten trick.
Choć się nie znam to myślę że wykon znakomity .
Choć się nie znam to myślę że wykon znakomity .
Patrz mama, debil. To człowiek boi sie skoczyć do przodu, żeby nie zaliczyć gleby, a taka lebiega bedzie robić salta tyłem...no chyba, ze trenuje na olimpiadę za 12 lat to może ogarnie, choć patrząc na efekty to wieksza szansa na paraolimpiadę....
Przedwczesny skłon, coś jak przedwczesny wytrysk u 99,9% użytkowników Sadola...
.