📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

"Nie wiele" zabrakło abyś napisał poprawnie, wystarczyło nie dawać spacji...

@up
Dlaczego słowa "niewiele" napisałeś w cudzysłowie i ze spacją?
Dlaczego słowa "niewiele" napisałeś w cudzysłowie i ze spacją?
Cur3k, SAIL - AWOLNATION
Panie lombard, obydwie formy są poprawne, jak już. A napisałem że z rozmachu, bo wrzucałem 3 tematy jeden za drugim.
Panie lombard, obydwie formy są poprawne, jak już. A napisałem że z rozmachu, bo wrzucałem 3 tematy jeden za drugim.

Panie lombard
Obie są poprawne, ale tylko jedna ma sens w takich przypadkach...Ale ok, rozumiem pośpiech, pozdrawiam.

Czy tylko ja śmiałem się już w połowie lotu tego nieszczęśnika?
piwo za muzykę, ile można oglądać do tej nuty jak coś komuś wychodzi? No i za uniesioną rękę skoczka w geście "udało się"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie