Salto
o................9
• 2012-01-10, 15:55
k................9
2012-01-10, 16:07
koleś tylko ćwiczy frontflip'a nie znasz się...
Q................s
2012-01-10, 18:08
Zauważyliście jak koleś idzie. Pewnie podczas kraksy całe siodełko mu weszło na chwilkę do dupy. Nie bardzo wiem, czy to na pewno powód do radości, ale koleś jest szczęśliwy.
W związku z tym życzę mu takiej kraksy, że zwieracze puchną...
Rozwalił sobie cały rower, o mało się nie zabił... a koleś się i tak cieszy że udało mu się zrobić jakąś przewrotkę której nawet nie planował... ale nad czym ja się tak rozwodzę przecież nikt normalny nie podjąłby się takiej próby. Pojeb.
Fix i strit to porażka :/
Liczyłem chociaż na jakiegoś stylowego ryj graba...
Damieeen napisał/a:
@Fox93 powiedział osiemnastolatek którego ulubionym zajęciem jest trollowanie. skoncz pi******c bzdury i odejdź od kompa bo ci internet mózg wyżera, bo widzę że jedynym twoim sportem ekstremalnym w życiu jest w stanie od kompa żeby iść się odlać, o ile nie masz kaczuszki pod biurkiem.
odezwał się stary wyga! 21 lat życia... w c🤬j już poznałeś a w szczególności gwiazdki w p🤬leniu oraz "w stawanie".
zjebiste typ ma buty ...
podpis użytkownika
Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.
c🤬jowa jest ta moda na ostre koło, hipsterskie cioty na ich undergroundowych rowerkach...
podpis użytkownika
Ludzie! Wrzućcie na luz!
p................l
2012-01-11, 8:55
Nie lubię amerykanów. Udało im się wmówić sobie i połowie świata że celem życia człowieka jest zostanie gwiazdą rocka/hiphopu/skejtu czy tam c🤬j wie czego.
Tak, k🤬a! Wszyscy będziecie j🤬ymi gwiazdami. Powodzenia.
I to ich j🤬e "osom djud!".
trening czyni mistrza .
podpis użytkownika
!!palim bawim sie!!
r................0
2012-01-11, 16:13
C🤬jowe lądowanie, kariery w skokach nie zrobi.
Nie dziwie się, że takim rowerem salto wyj🤬 .. rama grubości wychudzonej stonogi.