👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze ze zebra zamortyzowały upadek! Kacap mol się w głowę uderzyć a że pusta to by mu echo zęby powybijało.
A co ten ruski glonojad tam bredzi? Ktoś coś przetłumaczy?
baronturbina napisał/a:
Dobrze ze zebra zamortyzowały upadek! Kacap mol się w głowę uderzyć a że pusta to by mu echo zęby powybijało.
Krwotok wewnętrzny. Ta laska to była chyba jego. Był chłop, nie ma chłopa......
HejterSadola napisał/a:
Wylew wewnętrzny odesłany do domu.Na drugi dzień 11-sto latek

zwierzak30 napisał/a:
Wylew wewnętrzny odesłany do domu.Na drugi dzień 11-sto latek
Czyli diagnozy podobne jak u nas.
czyli nie tylko jak buty spadną to trup. jak jest zima to jak czapka spadnie to też
HejterSadola napisał/a:
Pozdrowienia i serdeczności dla wszystkich Sadoli
Nyrewesa napisał/a:
Krwotok wewnętrzny. Ta laska to była chyba jego. Był chłop, nie ma chłopa......
11-latek miał taką dupeczkę? czy gówno rozumiesz ale sobie dopowiesz?
HejterSadola napisał/a:
Nadział się na coś metalowe. Poszli do szpitala i odesłali do domu mimo krwotoku wewnętrznego. Na drugi dzień poczuł się źle i zmarł.
A ta babka to jakaś przyjaciółka rodziny, info ma od jego matki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie