📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"dobrze, że nóg nie pogubił, albo nie stracił głowy. " K. Strassburger
ALIGATORt1000 napisał/a:
Palec gżebalec
No nie wiem, łatwo może utknąć. Później weź wytłumacz chirurgowi skąd się wziął urwany ludzki palec w dupie.
TylerPL napisał/a:
No nie wiem, łatwo może utknąć. Później weź wytłumacz chirurgowi skąd się wziął urwany ludzki palec w dupie.
To co zrobiłeś jest takie proste, że można to zrobić z palcem w dupie.
Też czasem nie rozumiem ludzi obijających palce o ogrodzenie, czy barierki (jeszcze pal licho, jak są tylko pionowe, ale jakikolwiek wzór, zwężenie, jest niebezpieczne)
Trochę wyobraźni, z tego samego powodu nie dam rady nic nosić na palcach, zahaczy się i po palcu, dziękuję bardzo (do tego przeszkadza, przy chwytaniu się czegokolwiek).
Oczywiście przewidywanie przyczynowo skutkowe, to raczej dość słaba cecha dużej liczby osób, ale ja już swoje widziałem, więc mogę się uczyć na ich błędach.
Dla przykładu choćby Ivan Cupić.
Trochę wyobraźni, z tego samego powodu nie dam rady nic nosić na palcach, zahaczy się i po palcu, dziękuję bardzo (do tego przeszkadza, przy chwytaniu się czegokolwiek).
Oczywiście przewidywanie przyczynowo skutkowe, to raczej dość słaba cecha dużej liczby osób, ale ja już swoje widziałem, więc mogę się uczyć na ich błędach.
Dla przykładu choćby Ivan Cupić.

To jakieś zmontowane gówno. Żadnej krwi nie widać ani zdjęcie niezbyt wyraźne. Co, bez palca nie mógł dostroić aparatu?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie