W Rosji prawie jak w USA:
podpis użytkownika
Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
tzw klasyczne samozaoranie
U mnie w aucie te j🤬e lusterka powiększają obraz i za c🤬ja nie ocenisz odległości. Ale p🤬da na gaz i modlić się że pedał obok nie gniecie gazu.
Najpierw miał drugi samochód w martwym punkcie, a potem sam stał się martwym punktem.
Jednego drogowego profesorka mniej
l................o
2019-09-26, 21:02
Piękne. Więcej pewnie nie będzie tak cwaniakował.
Wszystkie k🤬y zajeżdżające drogę i hamujące przed maską, albo niedające się wyprzedzić powinny tak kończyć.
Albo od razu w piachu.
K🤬y chorujące na ciężki przypadek lewopaśca należy leczyć ołowiem.
Nie popieram jednak zajeżdżania drogi amebom blokującym lewy pas, bo wtedy schodzi się nawet poniżej ich poziomu.
Dobrze tak k🤬ie, niech zdycha w męczarniach za takie zachowanie.
Up masz zajebiscie silna psychike i sadol z ciebie z krwii i kowci.
contracts napisał/a:
U mnie w aucie te j🤬e lusterka powiększają obraz i za c🤬ja nie ocenisz odległości. Ale p🤬da na gaz i modlić się że pedał obok nie gniecie gazu.
Tak ciężko k🤬a obrócić łeb
contracts napisał/a:
Spoglądaj na lusterko wsteczne, bo zazwyczaj jak widać auto wyprzedzane w nim to można już normalnie zmienić pas.
Tak powinni kończyć szeryfowie.
contracts napisał/a:
A nie pomniejszają przypadkiem?
CDF
2019-09-27, 0:23
I tak to powinno wyglądać, a nie hamowanie, klakson i wrzucenie na Stop Cham czy coś. Jak bezmózg hamuje przed maską to j🤬 w niego, niech sk🤬iel płaci, albo się gdzieś rozjebie <3
Macias17 napisał/a:
A nie pomniejszają przypadkiem?
W niektórych gruzach np. e36 przyblizaly obraz i to tak z pięciokrotnie. C🤬j wie na co....