Niedługo filmy pełnometrażowe będziecie przerabiać na gify.
Jeśli ktoś zna film, który został przerobiony na tego gifa to bym prosił.

Tomaszu napisał/a:

p.s. polonista czy ki c🤬j, że w gifie dostrzegł pełnometrażowy film..
Tomaszu napisał/a:
Prawdziwy krytyk, jesteś ekspertem?
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Facet który nie potrafi się babie postawić to p🤬da, nie facet. Nie mówię tu o braku szacunku do drugiej osoby. No i myślenie "zrobiłem jej dziecko to muszę z nią być" też jest poj🤬e. Musisz, a raczej powinieneś to się dzieciakiem zajmować, a nie babą której nie kochasz a której jedynie dziecko zrobiłeś.
@virusotron
filozuje to poprawna forma
przynajmniej mnie tak uczyli, ale przez kilka lat mogło się zmienić
(np. perwersujne używane bynajmniej jako przynajmniej i nikt nie widzi róznicy...)
Ach te gimnazja. Zamiast zwiększać poziom wiedzy uczniów, dąży do zrównania poziomu z debilami.
filozuje to poprawna forma
przynajmniej mnie tak uczyli, ale przez kilka lat mogło się zmienić
(np. perwersujne używane bynajmniej jako przynajmniej i nikt nie widzi róznicy...)
Ach te gimnazja. Zamiast zwiększać poziom wiedzy uczniów, dąży do zrównania poziomu z debilami.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
mnie uczyli "filozofuje" ale skoro nawet forma "szłem" jest teraz poprawna to cóż ja mogę...
Widziałem dłuższą wersję tego gifa... ale tutaj jest zawarta cała esencja przekazu
Idzie por🤬a potem jest tekst "Nie kocham Cie jedynie zrobiłem Ci dziecko" Prawda zeto? Zamiast k🤬a przyznać się do błędu, że zj🤬o się 2 osobie życie (bądź co bądź rzyć
) jak k🤬a jej nie kochasz to po c🤬j polazłeś z nią się p🤬lić? Bo c🤬j swędział? Gumki k🤬a nie można założyć jak już tak musisz biegać jak kot po badaniu prostaty? P🤬le tą "Nowoczesną filozofię" potem są takie filmy tupu "Bejbi blus" ja jebie... i tyle, ja jestem starego poglądu nie r🤬am tego czego nie kocham. A teraz hejtujcie tępe strzały, bo wam mózgi nie pozwalają na zrozumienie zasad wierności w związku oraz posiadania szacunku do siebie i do drugiej osoby... jesteś facet czy p🤬da, spłodziłeś dziecko to dbaj o to dziecko i matkę której zrobiłeś to cudo.
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.

podpis użytkownika
Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Od pewnego razu mam wrażenie, że powyższy gif dokładnie przedstawia małżeństwo moich rodziców.

Parzo, wiesz, ludzie się zmieniają. Może być tak, że zrobisz dziecko ukochanej, a ukochana po czasie zmieni się w kobietę której nie możesz znieść. Co wtedy? Moim zdaniem w takiej sytuacji nie ma co się męczyć i żyć z tą osobą. Opieka nad dzieckiem oczywiście, pomoc finansowa również, ale po co się męczyć, użerać i jeszcze narażać dziecko na niepotrzebny stres itd?