👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:04
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niedługo filmy pełnometrażowe będziecie przerabiać na gify.
Jeśli ktoś zna film, który został przerobiony na tego gifa to bym prosił.
Jeśli ktoś zna film, który został przerobiony na tego gifa to bym prosił.

Tomaszu napisał/a:
Niedługo filmy pełnometrażowe będziecie przerabiać na gify.
Prawdziwy krytyk, jesteś ekspertem?
@virusotron
filozuje to poprawna forma
przynajmniej mnie tak uczyli, ale przez kilka lat mogło się zmienić
(np. perwersujne używane bynajmniej jako przynajmniej i nikt nie widzi róznicy...)
Ach te gimnazja. Zamiast zwiększać poziom wiedzy uczniów, dąży do zrównania poziomu z debilami.
filozuje to poprawna forma
przynajmniej mnie tak uczyli, ale przez kilka lat mogło się zmienić
(np. perwersujne używane bynajmniej jako przynajmniej i nikt nie widzi róznicy...)
Ach te gimnazja. Zamiast zwiększać poziom wiedzy uczniów, dąży do zrównania poziomu z debilami.
mnie uczyli "filozofuje" ale skoro nawet forma "szłem" jest teraz poprawna to cóż ja mogę...

Od pewnego razu mam wrażenie, że powyższy gif dokładnie przedstawia małżeństwo moich rodziców.

Parzo, wiesz, ludzie się zmieniają. Może być tak, że zrobisz dziecko ukochanej, a ukochana po czasie zmieni się w kobietę której nie możesz znieść. Co wtedy? Moim zdaniem w takiej sytuacji nie ma co się męczyć i żyć z tą osobą. Opieka nad dzieckiem oczywiście, pomoc finansowa również, ale po co się męczyć, użerać i jeszcze narażać dziecko na niepotrzebny stres itd?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie