👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Odwiedziłem ostatnio stronę na fb ,,ludzie przeciwko myśliwym".
Poczytałem komentarze zwykłych ludzi i przeraziłem że takiego przeciętnego idiotę z tej grupy można spotkać na ulicy, w sklepie, pracy. Sąsiad moze być jednym z nich.
Wielu kretynów się jeszcze nie uaktywniło. To naprawdę bolesne widząc ilu ludzi ma nasrane w głowie jak w szaletach miejskich.
Poczytałem komentarze zwykłych ludzi i przeraziłem że takiego przeciętnego idiotę z tej grupy można spotkać na ulicy, w sklepie, pracy. Sąsiad moze być jednym z nich.
Wielu kretynów się jeszcze nie uaktywniło. To naprawdę bolesne widząc ilu ludzi ma nasrane w głowie jak w szaletach miejskich.

Abraxus napisał/a:
I co to za idiotyzmy ludzie pisali?
![]()
Przykład- zdjęcie rozjechanej przez samochód sarny (które w całej okazałości wkleił jeden z normalnych ludzi). Zdjęcie edytowane w taki sposób, żeby nie było widać prawdziwej przyczyny śmierci.
Podpis? Myśliwi mordercy, mordujo, zabijajo, na pal z nimi etc.
Poza tym masa historii o torturowaniu lisów, w sumie niewiele brakuje i zaczną pisać to przypinaniu klem od akumulatora do jąder i języków, wyrywaniu paznokci i przesłuchaniach ,,wydaj swoją lisią rodzinę" itd.
Ogólnie same pierdoły pompowane przez ,,prawych obywateli" co za odstrzelonego liska by długo i namiętnie znęcali się na myśliwym.

100Burned,
"Najlepszym argumentem przeciw demokracji, jest 5 minutowa rozmowa z przeciętnym wyborcą."
Churchill.
"Najlepszym argumentem przeciw demokracji, jest 5 minutowa rozmowa z przeciętnym wyborcą."
Churchill.

Opowiedziałem ten kawał bez kurew w towarzystwie składającym się z mojej milejdi, jej matki i koleżanki mojej milejdi. Uśmiały się, ale chyba niezbyt serdecznie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie