Samobójca
t................e
• 2013-04-05, 20:01
"...Takiego widoku nie da się długo zapomnieć. Na torach leżały rozczłonkowane kawałki mężczyzny, który w czwartek (4 kwietnia), w miejscowości Głuchów, tuż za Łańcutem, rzucił się pod jadący pociąg. – Tam lepiej nawet nie podchodzić, bo wypadek wygląda jak zdjęcia z krwawego horroru – mówił nam jeden z funkcjonariuszy. ..."
supernowosci24.pl/wybral-koszmarna-smierc/
I zdjęcie:
Jak dla mnie dosyć "mocne" zdjęcie jak na zwykłą gazetę.
A ten koleś zbiera składniki na obiad?
Amator, wzdłuż się leży.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
P................k
2013-04-05, 20:11
Ma ktoś zdjęcie bez tych folii?
Gość najwyraźniej, potrzebował rozrywki
Pewnie miejscówki nie miał i konduktor wyp🤬olił pasażera na gapę z pociągu. W przejściu między wagonami
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
p................2
2013-04-05, 20:23
tusza świńska podobnie wygląda
nie łatwiej było dłuższe spodnie kupić
podpis użytkownika
plotę bzdury
*sypki drift po blacie*
nawet fajna fota tylko ta gieba zamazana
t................e
2013-04-05, 21:12
u mnie podobna akcja wczoraj sie dziala tez kolo godziny 11 chyba z 2 godziny kolesia zbierali
S................n
2013-04-05, 21:47
Jak na gazetę to bardzo mocne. Mało kiedy jakaś prasa w ogóle decyduje się na publikację tego typu zdjęć a co dopiero jak widać kawałki ciała. Piwko.
L................a
2013-04-05, 21:50
Oczywiście kretyn nie mógł się wychuśtać, albo sobie żył otworzyć. Musiał własne zejście uczcić wk🤬ieniem pasażerów poopóźnianych pociągów.
Lord910 napisał/a:
Ma ktoś zdjęcie bez tych folii?
proszę:
m................q
2013-04-05, 21:51
Hmm straszne