📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:01
Gdyby to było w kraju arabskim, to mężczyźni rzuciliby się na kobietę z pięściami, a nie na tego ziomka
nie było widać początku i nie wiadomo o co chodzi ale moje zdanie jest takie, że jesli kobieta probuje ci spuścić wpierd*l bez powodu, czując się bezkarnie, to ja w obronie własnej mogę jej również wyrżnąć... najlepiej tak żeby jej nie uszkodzić ale żeby poczuła że nie wszystko jej wolno...
bolszewik - "nie żeby coś w sumie same kobiety chciały równo uprawnień ... " - to miała być metafora a Ty ja rozwinąłeś
TTszpan napisał/a:
bolszewik - "nie żeby coś w sumie same kobiety chciały równo uprawnień ... " - to miała być metafora a Ty ja rozwinąłeś
czyli sie uzupelniamy:D
bić dziewczyny - niesmaczne
ale za to jakie widowisko, musiało dużo wcześniej się zacząć niż pokazali, ale widocznie do kobiety może się stawiać bo da radę ...
ale za to jakie widowisko, musiało dużo wcześniej się zacząć niż pokazali, ale widocznie do kobiety może się stawiać bo da radę ...
Przeciez to laska bila tego kolesia. Koles broniac sie probowal tylko trzymac jej rece. bezsens. biedny koles
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie