Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak jak moja sąsiadka chciała się otruć lekami i wszystkie drzwi otworzyła do domu żeby ją znależli...

nie czaje takich pojebow...jak chce sie zabic to na c🤬j celuje w trampoline...
A tam ona nie chciała się zabić tylko skoczyć bez zabezpieczeń typu skok ze spadochronem lub bungee

przecież ona spała...
Powinna przed próbą dać się wyr🤬ać wszystkim którzy by chcieli zamoczyć, jej to i tak obojętne.
Powinna przed próbą dać się wyr🤬ać wszystkim którzy by chcieli zamoczyć, jej to i tak obojętne.
Zakładając że tak wygląda przeciętny użytkownik Sadistica:
to na pewno
A co do laski: attention whore

to na pewno

A co do laski: attention whore
podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
A może jednak tak:
Chociaz to w zasadzie odnosi to się szerzej do polskiego internetu obecnie

Chociaz to w zasadzie odnosi to się szerzej do polskiego internetu obecnie

podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm