Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kozła666Stopa 2025-03-13, 18:55
@Anal_Intruder_69: jeszcze z 4tego piętra...amatorka totalna. Widać że nigdy nie skakał .
Zgłoś
pszkks 2025-03-13, 19:01
Spróbował raz i zrobi to znów.
Jak z pedofilami.
Zgłoś
ukSz 2025-03-13, 19:02
ratujcie go! szkoda podatnika!
Zgłoś
MorroRex 2025-03-13, 19:22 1
Marysia_Von_Sadolova napisał/a:

Bezczelne typy. Prawo do samobójstwa prawem człowieka! Moje ciało moja sprawa! Wolne samobójstwa!

wychodzi na to ze jednak niewolnicy takiego prawa nie mają
Zgłoś
Arti870728 2025-03-13, 19:41
I do pierdoła
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-03-13, 19:54 1
Zgłoś
htr83 2025-03-13, 20:28
Co za nieudacznik.
Dla chcącego nic trudnego.
Zgłoś
ungubungu 2025-03-13, 21:08
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Poznaje blok. Ul Grójecka, naprzeciwko jest przystanek tramwajowy i bazar na Banacha tzw. Zieleniak. Moje okolica taka sławna...

Witam sąsiada
Zgłoś
rafalxp 2025-03-13, 21:31
I co dalej nafaszerują go proszkami na nie wiem uspokojenie ,a za tydzień zrobi to samo może z lepszym efektem ;E
Zgłoś
TheLunarProject 2025-03-13, 22:07
Chciał jebnąć samobója, bo mu przeszła na życie Ochota. Hłe hłe hłe.
Zgłoś
Gaiseric 2025-03-14, 10:55
Marysia_Von_Sadolova napisał/a:

Bezczelne typy. Prawo do samobójstwa prawem człowieka! Moje ciało moja sprawa! Wolne samobójstwa!

Im więcej samobójstw, tym mniej samobójców!

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Traba 2025-03-16, 0:01
Bank przysłał swojego przedstawiciela, złapał tego dłużnika w oststniej chwili. Uj🤬y chciał uciec z niezłą sumką, podobno nie miał kto przejąć tego długu.
Zgłoś
Chuj_cię_to_obchodzi 2025-03-19, 2:19
Dlatego powinna być dostępna eutanazja. Jak chcesz się zabić idziesz do psychiatry i musisz podjąć leczenie, jak nie działa to masz możliwość, mniej byłoby takiego bezsensownego "skakania" z okna. Też rodzina by nie znajdowała nagle wisielca w garażu.
Zgłoś