👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może strzelał z pistoletu a nie szotgana albo karabina? Niektóre pistolety nawet po strzale w głowę nie zadają 100dmg

Może zdążył przeładować magazynek? W CoD:MW2 było to możliwe.
jezeli teoria o usuwaniu ludzi za gadanieglupot bylaby prawdziwa to pan Kaczynski i pan Maciarewicz juz dawno by nie żyli
nie rozumiem niektórych komentarzy. jak można robić sobie z tego jaja? to jest poważna sytuacja, ta chora POlityka i cenzura doprowadzi do zagłady. @Bard_Zerald pełne poparcie!
ojojoj napisał/a:
jezeli teoria o usuwaniu ludzi za gadanieglupot bylaby prawdziwa to pan Kaczynski i pan Maciarewicz juz dawno by nie żyli
Kaczynski jest na te chwile "Final Bossem" pewnie.
A tak serio to "nagła śmierć" drugiego blizniaka w tak krotkim odstepie czasowym byłaby bardzo złym zagraniem, biorac pod uwage ilosc jego aktualnych "fanów". Strącanie "wartościowych pionków", których nieobecność mało kto zauważa wydaje sie byc znacznie lepszą opcją.
Rusz czasem łbem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie