👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
OMEN_666
Idź Ty se lepiyj syneczku do piaskownicy bo normalniy gańba z takim na forum godać
Idź Ty se lepiyj syneczku do piaskownicy bo normalniy gańba z takim na forum godać

Pochodzę ze Śląska i jadę w poniedziałek do Warszawy na 3 dni
Tu może piszę po polsku, ale uwierzcie, normalnie nie mówię tylko godom
Nie umiem się doczekać reakcji Warszawiaków.

@up, już? Popisałeś się i ulżyło? Tak naprawdę mam twoje słowa w dupie, bo prosto w oczy pewnie nie miałbyś odwagi mi tego powiedzieć. Polska jak już ktoś tu napisał bez Śląska byłaby niczym
Autostrad w Polsce prawie nie ma, ale są małe odcinki oczywiście gdzie? Na Śląsku ;D Pozdrawiam wszystkich goroli, którzy beze mnie i moich przodków ze Śląska mieszkaliby nadal w lepiankach

A spieprzajcie z węglem, my mamy gaz łupkowy, a wy dalej walcie węgla do kuchenek.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie