Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Samochód dla niewidomych
konto usunięte • 2012-03-30, 12:34
gościu za kierownicą to Steve Mahan, szef Centrum Niewidomych Santa Clara Valley (USA), jest praktycznie niewidomy. Jak sam stwierdza, jego utrata wzroku to 95%

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
moonmaker05 2012-03-30, 15:12 1
no i oczywiscie nie ma zadnego innego samochodu do tego celu niz prius ?
Zgłoś
Wizard 2012-03-30, 17:33 5
moonmaker05 napisał/a:

niestety, twój maluch się do tego nie nadaje.

Musze przyznać filmik spoko, piwo leci. Zawsze miła odmiana
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-31, 12:09
ciekawe jakby dał sobie radę na polskich drogach
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-31, 12:11
moonmaker05 napisał/a:

A co Ci się nie podoba w priusie?

Za paręnaście lat już Golfem 2,3,4 nie będzie można jeździć.
Zgłoś
DestructionMen 2012-03-31, 12:12 1
Wszystko ładnie pięknie tylko zobaczmy jak padnie jakiś czujnik wtedy dział hard będzie powiększony
Zgłoś
nemiroff 2012-03-31, 12:15
wszystko fajnie, elegancko i szykownie, ale tylko ślepi w stanach będą mogli chyba na to sobie pozwolić, więc nie rusza mnie to..reszta ślepców świata i tak będzie niższą kastą traktowaną jak gówno. nstety
Zgłoś
bujaszaka 2012-03-31, 12:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-31, 12:18
w Polsce to i za 50 lat jeszcze będą jeździć golfy 2,3,4 bo ludzi nie będzie stać na nic innego. A co do filmiku to spoko.
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2012-03-31, 12:23 4
bojan6 napisał/a:

w Polsce to i za 50 lat jeszcze będą jeździć golfy 2,3,4 bo ludzi nie będzie stać na nic innego. A co do filmiku to spoko.

Jak się nic nie zmieni i będzie tak jak jest teraz to za 50 lat nie będzie Polski
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-31, 12:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dwakilo 2012-03-31, 13:50 4
Facet udaje:

Zgłoś
konto usunięte 2012-03-31, 14:51
No i dobrze, wieśniaki wreszcie nie będą jeździć tuningowanym gównem za 1000zł.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-31, 15:11 2
Panter2111 napisał/a:

No i dobrze, wieśniaki wreszcie nie będą jeździć tuningowanym gównem za 1000zł.

Rozumiem, że Twoi rodzice mają firmę i pierwszy samochód Twój to będzie jakieś bmw z roczników 2009-2012 ?

Zgadzam się z tym, że samochodów za 1000zł nie tuninguje się bo to wieś, ale nie wiem co Ci przeszkadza samochód za 1000zł? Nie każdy tarza się w pieniądzach i niektórzy sami muszą coś osiągnąć bo nie mają dobrego startu od rodziców w życiu.

Mój obecny samochód to VW Polo z 97r bo jak na razie nie stać mnie na inne bo kokosów nie zarabiam, i tak dużo rodzina mi pomogła w kupnie tego samochodu (rodzice, chrzestni, itp).

Więc zastanów się 2x zanim coś napiszesz bo nie każdy jest takim burżujem jak Ty.
Zgłoś
Adrianadernew 2012-03-31, 15:29
dwakilo napisał/a:

Facet udaje:

no co ty?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem