Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podobno quad łączy wady motocykla i samochodu.
Ten wynalazek łączy zalety xD
Szeryfom by żyłka pękła jakby na zwężeniu drogi coś takiego zobaczyli.
No i w razie dzwona rodzina od razu może ciebie w tym pochować i przyoszczędzić na dębowej jesionce.
Co ja mówię, teraz to z sosny lecą, a w kacapii podobno już z kartonu.
Ten wynalazek łączy zalety xD
Szeryfom by żyłka pękła jakby na zwężeniu drogi coś takiego zobaczyli.
No i w razie dzwona rodzina od razu może ciebie w tym pochować i przyoszczędzić na dębowej jesionce.
Co ja mówię, teraz to z sosny lecą, a w kacapii podobno już z kartonu.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Przecież to się wyjebie w każdym zakręcie po przekroczeniu odpowiedniej prędkości
Ale w sumie fajny hehe
Ale w sumie fajny hehe
Jeszcze trochę przepisów wprowadzi związek ekologicznych republik europejskich i to będzie jedyny samochód w zasięgu przeciętnego kowalskiego

podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.