👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kołek number uno. Nie to że nie wpadł na pomysł zjechania na rozruszniku to jeszcze pchał na biegu, jak blondynka.

pro_avenger napisał/a:
Kołek number uno. Nie to że nie wpadł na pomysł zjechania na rozruszniku to jeszcze pchał na biegu, jak blondynka.
Podejrzewam, że kierowcą była właśnie blondynka, której w stresie zgasł samochód i nie wcisnęła sprzęgła przy zapalaniu.
Przynajmniej nikogo nie zabiła.

Koleś co próbuje pchać auto będąc na rowerze powinien dostać medal za innowacyjność

Sprzęgło, luz i sie potoczy
A wogole to nie laska zatrzymać się przed? Wybić bieg zaciągnąć ręczny, kolejna ameba umysłowa
Krowy na pastwisko prowadzić a nie auto
A wogole to nie laska zatrzymać się przed? Wybić bieg zaciągnąć ręczny, kolejna ameba umysłowa
Krowy na pastwisko prowadzić a nie auto

Mi już dwa razy na torach skasowano auta raz tramwaj w Katowicach i raz pociąg towarowy na przejeździe w Mielnie
ja to mam pecha
ja to mam pecha
Najlepsze jak machał rączką do maszynisty, co on go chciał zatrzymać czy jak?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie