No faktycznie elektryczne auta są lepsze zwykłych. K🤬a przecież jakby ktoś tam siedział to nawet nie ma szansy uciec przed piekłem na ziemi.
No wreszcie jakiś film pokazujący co potrafi bateria w elektrycznym "samochodzie"
Taki efekt w tanich "samochodach " to musi być standard, mają zajebiście wielki ślad węglowy przed dokonaniem żywota.
Bo.... w przyrodzie nic nie ginie.
Taki efekt w tanich "samochodach " to musi być standard, mają zajebiście wielki ślad węglowy przed dokonaniem żywota.
Bo.... w przyrodzie nic nie ginie.
już siedziałem w poczekalni tesli z zamiarem kupna, dzięki tobie uratowałem swoje życie i kupiłem 20 letniego ulepa. Dzięki!!!
Przyszłość nie trzeba PLANOWAĆ aby ruchomość po zakupie się psuła wystarczy tankować i już myśleć o kupnie nowego. Idealny konsumpcjonizm
Tutaj bardziej gwarancja się skończyła i produkt uległ automatycznej degradacji.

Dlatego najlepsze są klasyczne silniki na wache, jakoś nie widzi mi się siedzieć w puszce z wielką bateryjną bombą lub zbiornikiem silnie wybuchowego gazu pod ciśnieniem

miszcz310 napisał/a:
No faktycznie elektryczne auta są lepsze zwykłych. K🤬a przecież jakby ktoś tam siedział to nawet nie ma szansy uciec przed piekłem na ziemi.
Czas podkręcony na filmie x pińset.

Grishjarta napisał/a:
jakoś nie widzi mi się siedzieć w puszce z wielką bateryjną bombą lub zbiornikiem silnie wybuchowego gazu pod ciśnieniem
Dokładnie stary, tylko klasyki.

To kolejny spisek.. 5g,nwo koronawirus, plaska ziemia reptilianie.. Teraz zaczną wybuchać auta elektryczne

miszcz310 napisał/a:
Rozumiem, że telefony i powerbanki masz na ropę? :V