To się dzieje jak zostawisz samochód bez zaciągniętego ręcznego i zapalonym silnikiem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten koleś w czerwonym wskoczył do tego chevroleta, niczym kowboj okiełznający wierzchowca.
U polsce okrzykneli by go bohaterem narodowym dali by mu sto medali następnie wszystko zabrali oskarżyli o zbrodnię i wsadzili do wiezienia.
głupie amerykańce. Samochód musiał jeździć w kółko, aż do chwili przyjazdu pogotowia, policji, straży..
konto usunięte
2012-11-13, 16:45
Samochód, jak sama nazwa wskazuje, sam chodzi. A nawet jeździ...
konto usunięte
2012-11-13, 16:51
Marze o takiej furze
konto usunięte
2012-11-13, 17:19
2 ulice zablokowali z powodu 1 krecacego sie auta... watpie zeby takie auto bylo warte fortune w stanach. kazdy ochlaptus takim jezdzi
konto usunięte
2012-11-13, 17:21
ja pierdziele, dla nich wskok przez okno to jakiś wielki wyczyn... nic dziwnego, że te hamerykance są tacy grubi i głupi
Jeden dobry pewnie Polak!
konto usunięte
2012-11-13, 17:45
kolejny raz hameryka ratuje świat przed zagładą
thez
2012-11-13, 18:19
Oni już nawet automatu nie ogarniają