Jeśli miałbyś wybór między dostaniem luksusowego samochodu a nakarmieniem wszystkich głodujących świata to jaka markę byś wybrał?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:44
Też chyba zacznę stare teksty wklejać, bo widzę łatwe piwka się zbiera za to...
A ja tam bym nakarmił wszystkich głodujących świata.
Bekonem
Bekonem
SZAJBAAA napisał/a:
Polonez Coupe
![]()
No to proszę bardzo
PS jak kolorek nie pasuje to można przemalować .
Polonezik powyżej + zespół odpowiednich fachowców i wszystkie potrzebne narzędzia i materiały żeby przerobić go na Lamborghini. Ale nie jakieś zwyczajne Lamborghini. Takie naprawdę zajebiste Lamborghini. :3
Jak już być rozrzutnym, to proszę bardzo. Dla każdego polityka po sztuce Thrust SSC i wysłać ich na nasze cudowne polskie drogi.
Jak już być rozrzutnym, to proszę bardzo. Dla każdego polityka po sztuce Thrust SSC i wysłać ich na nasze cudowne polskie drogi.
Ja bym wybrał nakarmienie wszystkich ludzi na świecie nawet tych najedzonych, kawałkiem bekonu.
@Bongman dobry tok myślenia ale jak koleś wyżej napisał - "wezmą całą rękę". Za to dupeczki będą latać za "dobroczyńcą".
Ci wszyscy ludzie co nakarmiliby wszystkich głodujących na świecie, niech wiedzą, że po obfitym posiłku kilka milionów z nich zmarłoby z "braku przyzwyczajenia" do jedzenia.
Tak działo się często przy wyzwalaniu obozów koncentracyjnych. Wycieńczonym więźniom, którzy za dużo zjedli na raz zdarzało się umrzeć z tego powodu.
Ergo, przemyślcie każdy nawet najbardziej szlachetny uczynek bliźnim, bo prawa Murphy'ego nie śpią.
Tak działo się często przy wyzwalaniu obozów koncentracyjnych. Wycieńczonym więźniom, którzy za dużo zjedli na raz zdarzało się umrzeć z tego powodu.
Ergo, przemyślcie każdy nawet najbardziej szlachetny uczynek bliźnim, bo prawa Murphy'ego nie śpią.
BongMan napisał/a:
Użytkowników Sadistica już nakarmiłeś sucharami...Ja bym wybrał nakarmienie wszystkich, z tym że cały świat by się dowiedział, że to moja zasługa. Wtedy hajs by sam zaczął spływać i auto mógłbym sobie każde kupić. Myśleć trzeba
![]()
Rafau napisał/a:
Hajs nie zacząłby spływać, ludzie wiedzieliby do kogo walić po pomoc, jest takie powiedzonko "Daj komuś palec, a on weźmie całą rękę"
To też wziąłem pod uwagę. Nie zakładałem, że hajs bym dostał od wdzięcznych ludzi. Hajs byłby z reklam, opłat za wykorzystanie wizerunku, itd.
No i pewnie bym dostał pokojową nagrodę Nobla
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie