Jeśli miałbyś wybór między dostaniem luksusowego samochodu a nakarmieniem wszystkich głodujących świata to jaka markę byś wybrał?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:44
Ja bym wybrał nakarmienie wszystkich, z tym że cały świat by się dowiedział, że to moja zasługa. Wtedy hajs by sam zaczął spływać i auto mógłbym sobie każde kupić. Myśleć trzeba
BongMan napisał/a:
Ja bym wybrał nakarmienie wszystkich, z tym że cały świat by się dowiedział, że to moja zasługa. Wtedy hajs by sam zaczął spływać i auto mógłbym sobie każde kupić. Myśleć trzeba
![]()
Hajs nie zacząłby spływać, ludzie wiedzieliby do kogo walić po pomoc
Cytat:
raczej poklepywali by tylko po plecach
Chłopów na Łotwie nie nakarmisz, bo wszyscy umarli z niedożywienia i trudu. Albo po prostu Politbiuro ich zabiło.
Jeśli mialbyś do wyboru zgarniecie kilku piw albo slabe szukanie po tagach i kopiowanie tego co bylo to kiedy wyląduje ten temat na było.pl ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie