Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Geraldinio 2023-02-13, 22:45 17
Ale trzeba przyznać, że jak na klasycznego amerykańskiego homo hamburgerus, refleks całkiem przyzwoity.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
ruchamdziwki 2023-02-13, 23:28 2
kierowca po prostu zapomniał ze już nie gra w gta
Zgłoś
Angevil 2023-02-14, 7:36
Shame on you, when you step through to
The Ol' Dirty Bastard, Brooklyn Zoo

podpis użytkownika

I tak to jest.
Zgłoś
B3b3ch 2023-02-14, 9:13 1
Ładnie sp🤬zielił
Zgłoś
smc 2023-02-14, 9:40
Policjant poprawił
Zgłoś
P................l 2023-02-14, 12:30 2
Where wjazd w ludzi? J🤬y klik bait.
Zgłoś
jomjest 2023-02-14, 17:36
Jeżeli działo się to w Brooklynie w godzinach pracy to duże prawdopodobieństwo że żaden człowiek nie ucierpiał
Zgłoś
Res0r 2023-02-14, 21:02 2
Czy tylko ja mam wrażenie że w Chinach, na drodze uklepanej z błota i gałęzi, po której przechodzi 1 panda tygodniowo, jest kamera o lepszej jakości niż w USA?
Zgłoś
ConantheBarbarian 2023-02-16, 7:36
Skończyło się na zabiciu ojca. Stało się to w mojej starej okolicy. Miasto zmierza do piekła.

podpis użytkownika

"What is the best thing in life? To crush your enemies, to see them driven before you and to hear the moans of their women!"
Zgłoś