x................r
2014-03-24, 19:18
zimny browar dla gości, a tempej dzidzie mandat 200 stówki niema to tamto
"Prawdopodobnie nie zaciągnęła hamulca"... Dziś się nie uczy na prawku, żeby zostawiać auto na biegu?
ŁAMIĄCA WIADOMOŚĆ! ŁAMIĄCA WIADOMOŚĆ! ŁAMIĄCA WIADOMOŚĆ!
Służba państwowa wykonała swoje obowiązki!
Dziś, w jednym z naszych przodowniczych miast, policja wykonała swoje obowiązki. Proleteriacki czyn odbił się głośnym echem w mediach. Mieszkańcy wsi i miast postulują wydanie nagrody dla uczynnych funkcjonariuszy. Zapytaliśmy w tej sprawie głównego PRopagandzistę Komendy Głównej Policji:
- Bardzo chętnie rozpatrzymy wniosek społeczeństwa o nagrodę, niemniej większość pieniędzy z funduszu nagród już została przyznana dzielnym naczelnikom w KG, za realizację akcji "zero tolerancji dla pijanych idących z rowerem", "łatamy dziury budżetowe". Jest też już 15:17, a muszę się przebrać, bo kończę o 15:29. Dziękuję.
M................k
2014-03-24, 20:33
Mam nadzieję, że któryś z tych policjantów przegląda sadola i zobaczy ilu z nas nagrodziłoby ich zimnym browarkiem.
No bo to nie byli Policjanci tylko LUDZIE
Przydalaby się jeszcze karteczka z pouczeniem ze trzeba pamietac o recznym, milo ze mozna natrafic na takich policjantow...Szkoda ze pewnie jak jakis komendant to zobaczy to op🤬l sie im dostanie ze nie wj🤬i chociaz z 200 zl od reki...
k................s
2014-03-24, 21:46
Bobikufel napisał/a:
genialne... xD
panowie policjanty wepchli samochód spowrotem na górke... teraz jak ktoś bedzie jechał te 50km/h to mu wyjedzie z parkingu samochód i tym razem 3 osoby zgina w wypaku...
ah te policjanty...
Głupi k🤬a jesteś czy udajesz?

Przeczytaj opis tematu.
S................s
2014-03-24, 21:48
Serve and protect - to motto amerykańskiej policji, czemu w Polsce nie można tego stosować? Jesteśmy tylko ludźmi, tak samo jak ludźmi są policjanci. Każdy z nas popełnia błędy, w każdej grupie znajdzie się czarna owca, ale czemu ta formacja ma tak złą mentalność? Tak szczerze mówiąc, nie mam żadnych zapędów typu "jp na 100%" czy innych gówniarskich odzywek, ale policjant jest jedną z ostatnich osób, które prosiłbym o pomoc. Kilka razy miałem do czynienia z tą formacją i doświadczenia są raczej negatywne. Byłem nie raz na komendzie, sprawdzałem trzeźwość, sprawdzałem telefon czy samochód po zakupie. Za każdym razem byłem traktowany jak potencjalny przestępca i z góry. Jak ja, szary obywatel, śmiałem prosić o coś pana władzę?! Ciągłe przechodzenie na "ty", mimo, że wiekiem byliśmy podobni, traktowanie jak szkodnik. W sumie, tylko raz trafiłem na funkcjonariusza, który potraktował mnie po ludzku. Był to zresztą mój pierwszy i jedyny mandat jaki dostałem, ale tu ja zawiniłem i nie było żadnej złośliwości. Rozchodziło się w sumie o pierdoły, ale rację miał. Ja byłem grzeczny, on był grzeczny, potraktował mnie zresztą łagodnie, bo mógł zabrać dowód rejestracyjny, a dał tylko niski mandat i to bez punktów. Szkoda, że ciągle mamy większość, którą stanowią kiepsko wykształceni ludzie chcący poczuć trochę władzy.
Nie wierzę w to co widzę. Policjanci pomagają zamiast bezsensownie karać, brawo!
E................e
2014-03-24, 23:46
A ja tam skromnie od siebie dodam że auto prawdopodobnie miało zaciągnięty ręczny, tylko że za słabo, ponieważ 2 ziomków musiało ostro się zapierać o asfalt.. I nie gadać mi że była jakaś mega górka, ponieważ sam kiedyś swoja Vectre B wkulałem na krawężnik, Tico kumpla to już biegiem 100 metrów na zatoczkę zapchałem, a jeszcze dwa lata temu swoją T4 odpalałem na pych w środku zimy.. A żadnym Pudzianem nie jestem. Prawda jest taka że z policją jeszcze można się dogadać, natomiast z cz🤬chami już nie
c................x
2014-03-25, 12:47
U nas pierwsza przyjechałaby straż kurewska i doj🤬iby blokadę na koło, pomimo że auto stałoby na środku drogi