Z samochodami poniżej trzech tysięcy jest jak z dziećmi z domu dziecka. Ciężko znaleźć nie bite.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:23
🔥
Wiesz kim jestem?
- teraz popularne
Pozdro dla was jak kupujecie samochody warte mniej niż 10 tysięcy złoty już lepiej rower.
@up
pozdro dla Twoich rodziców jeżeli kupują Ci samochód powyżej 10 tysięcy
RmX napisał/a:
Pozdro dla was jak kupujecie samochody warte mniej niż 10 tysięcy złoty już lepiej rower.
Można kupić samochód za mniej niż 10 tysięcy złotych.
Jak się ma garaż, warsztat, migomat i umiejętności.
Później kosztem trzykrotnie mniejszym niż u "miechanika mietka" zrobić wszystko samodzielnie i mieć pewność, że pospawana podłoga nie najdzie nam rudą w mniej niż 2 lata.
asdator napisał/a:
@up
Nie każdy w tym kraju jest z domu biedny, albo nie potrafi odłożyć sensownej sumy na samochód.
Kupowanie kompletnego złoma się nie opłaca, będziesz musiał wymienić w nim DOSŁOWNIE wszystko.
Choć co ja tam wiem, mi rodzice dali pieniądze na samochód...
Wg mnie łatwiej znaleźć bezwypadkowe (ewentualnie po małych stłuczkach) auto do 10k niż takie za +20k. Tych tańszych nie opłaca się ratować.
Moze i jezdze gratem, ale kupilem fure za 3.5k i trzyma mi poltora roku, oprocz wiadomych wydatkow to nie robilem w niej nic. Niezawodne. Jak na pierwszy pojazd jestem zadowolony... (Toyota Corolla 98r. 1.3)
frezarkacnc napisał/a:
Już poprawiłem. Pasuje ?
Owszem.
Wybacz, ale znaleźć zadbany samochód w kwocie 10 tysięcy, który nie jest mały - graniczy z cudem. Choć na pewno są wyjątki.
Chciałem kupić samochód tylko za zarobione przez siebie pieniądze - padło na nissana 100nx. Zamierzałem wyrobić się w 7 tysięcy, bo tyle udało mi się do tej pory odłożyć. Nie było czego kupić - same powypadkowe padła, całkiem zgnite tylne kielichy lub inne wynalazki.
Bo 100NX to mało popularny samochód. Jak ktoś chce w miarę przyzwoite auto za takie pieniądze to tylko jakiś stary VW albo audi i najlepiej sobie ściągnąć samemu z DE bo tam jakieś passaty,golfy, czy przedliftowe audi a3/a4 chodzą po kilkaset euro.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie