Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:23
🔥 Wiesz kim jestem? - teraz popularne
konto usunięte 2015-07-15, 17:47 1
Chciałeś napisać poniżej 10-ciu tysięcy?
Zgłoś
pucek007 2015-07-15, 18:00
chyba powyżej 300 tysiecy
Zgłoś
RmX 2015-07-15, 18:07
Pozdro dla was jak kupujecie samochody warte mniej niż 10 tysięcy złoty już lepiej rower.
Zgłoś
asdator 2015-07-15, 18:11 13
@up
pozdro dla Twoich rodziców jeżeli kupują Ci samochód powyżej 10 tysięcy
Zgłoś
pucek007 2015-07-15, 18:12
Teraz już nie wiem czy chodzi mu o pieniądze czy przebieg:D
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-15, 18:15
RmX napisał/a:

Pozdro dla was jak kupujecie samochody warte mniej niż 10 tysięcy złoty już lepiej rower.

Można kupić samochód za mniej niż 10 tysięcy złotych.
Jak się ma garaż, warsztat, migomat i umiejętności.
Później kosztem trzykrotnie mniejszym niż u "miechanika mietka" zrobić wszystko samodzielnie i mieć pewność, że pospawana podłoga nie najdzie nam rudą w mniej niż 2 lata.

asdator napisał/a:

@up
pozdro dla Twoich rodziców jeżeli kupują Ci samochód powyżej 10 tysięcy

Nie każdy w tym kraju jest z domu biedny, albo nie potrafi odłożyć sensownej sumy na samochód.
Kupowanie kompletnego złoma się nie opłaca, będziesz musiał wymienić w nim DOSŁOWNIE wszystko.
Choć co ja tam wiem, mi rodzice dali pieniądze na samochód...
Zgłoś
Perhydrol 2015-07-15, 18:52 5
↑ Dlatego mało wiesz
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-15, 21:06 1
Wg mnie łatwiej znaleźć bezwypadkowe (ewentualnie po małych stłuczkach) auto do 10k niż takie za +20k. Tych tańszych nie opłaca się ratować.
Zgłoś
Tudeski 2015-07-15, 21:29 1
Moze i jezdze gratem, ale kupilem fure za 3.5k i trzyma mi poltora roku, oprocz wiadomych wydatkow to nie robilem w niej nic. Niezawodne. Jak na pierwszy pojazd jestem zadowolony... (Toyota Corolla 98r. 1.3)
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-15, 22:08 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-15, 22:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-15, 22:46
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-15, 22:58
frezarkacnc napisał/a:

Już poprawiłem. Pasuje ?

Owszem.
Wybacz, ale znaleźć zadbany samochód w kwocie 10 tysięcy, który nie jest mały - graniczy z cudem. Choć na pewno są wyjątki.
Chciałem kupić samochód tylko za zarobione przez siebie pieniądze - padło na nissana 100nx. Zamierzałem wyrobić się w 7 tysięcy, bo tyle udało mi się do tej pory odłożyć. Nie było czego kupić - same powypadkowe padła, całkiem zgnite tylne kielichy lub inne wynalazki.
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-16, 12:32 1
Bo 100NX to mało popularny samochód. Jak ktoś chce w miarę przyzwoite auto za takie pieniądze to tylko jakiś stary VW albo audi i najlepiej sobie ściągnąć samemu z DE bo tam jakieś passaty,golfy, czy przedliftowe audi a3/a4 chodzą po kilkaset euro.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem