Ponieważ ostatnio pojawił się temat
"Samochody których...
prawdopodobnie wcześniej nie widzieliście"
I padło w nim wiele zdjęć samochodów z gry NFS2 SE. Postanowiłem wrzucić film z przedstawionymi, niektórymi z tych samochodów.
Konto usunięte
2013-02-14, 12:36
Glupi komentarz
najlepszy underground 2
podpis użytkownika
You're Never Fully Dressed Without a Smile
Konto usunięte
2013-02-14, 12:59
@up
Gówno prawda... jak w tą gre się grało to jeszcze na czterech łaziłeś...
NFS II SE jest moim zdaniem jedną z najlepszych gier z tej serii jakie wyszły.
Oj godziny się przesiedziało przy tym...
Konto usunięte
2013-02-14, 13:07
240p the real ldschool.
kto wp🤬lał gumy Turbo tego żaden dawny prototyp nie zaskoczy
ozer, Popieram, oprocz NFSII SE, to jeszcze NFSIII dawalo rade. Reszta to gowno.
@ozer no i tryb online po LANie, ile godzin się przy tym spędziło z kumplami z biura i te bluzgi z pietra niżej...dawne czasy
a to zajebista giera jest. Troche odstaje graficznie od mojego wyobrażenia o niej z dzieciństwa, ale to grywalność, a nie grafa się liczy. Piwo
podpis użytkownika
Pendulum + Knife Party + Noisia
Żałuję tylko że młodsze pokolenie tego nie czuje

Tylko biber i pokemony:\
Klasyka. Moim zdaniem NFS się skończył na Porsche.
Underground jak już to pierwszy, a to tylko za sprawa filmu "Szybcy i Wściekli" bo był na to szał
1:10 - Taką samą brykę miał mój sąsiad w tamtych czasach

za każdym razem jak włączałem NFS to sie smiałem "Ooo Choszcz jedzie" bo własnie tak miał na nazwisko

Ahh dobre czasy
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
Konto usunięte
2013-02-15, 5:53
Mam jeszcze gdzieś orginalną płyte do tej gry, klasyka! W tamtych czasach to sie kupowało takie gry, bo nie dość że sie jeszcze dostawało to za co sie płaciło (A nie k🤬a jakieś DLC, zablokowane auta które trzeba kupować jakimis tokenami czy innymi c🤬jstwami) to jeszcze ściągać nie było gdzie, a z modemem 56k to by sie ściągało do dziś.
@UP
No mi sie ten NFS do dziś ściąga :/
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
Eh, moja pierwsza gra na PC. Do tej pory dobrze wspominam jeżdżenie Jaguarem XJ220.