Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Leci sobie duży pasażerski samolot. Spokojnie, bez ciśnień, pogoda ładna. Nagle podlatuje do niego wojskowy F16, którego pilotowi straszliwie się nudzi i zaczyna wk🤬iać pilota dużej maszyny. Przelatuje nad nim, pod nim, jakieś beczki, korkociągi w niebezpiecznej odległości itp. Przy czym cały czas szydzi z pilota samolotu pasażerskiego:
- Czym ty latasz? Stodołą? Patrz na to gościu. Zrobisz tak? Nie zrobisz! Mam lepszy samolot i nie ma czegoś takiego co potrafisz ty i twoja maszyna, czego ja bym nie zrobił milion razy lepiej!

Koleś w pasażerce coraz bardziej wnerwiony po którejśtam sugestii by się żołnierzyk odstosunkował w końcu proponuje:

- Oki deltatangocharliecośtam. Teraz wykonam taki myk ale jak go nie powtórzysz to na dole stawiasz kolację, panienki i na kadłubie swojego "odkurzacza" piszesz: JESTEM ZŁOMEM. Umowa?

- Dawaj misiu. Nie ma takiej opcji żebyś wygrał więc to Ty napiszesz to na swoim kadłubie i wódeczka, panienki itp na Twój koszt!

- Uwaga zaczynam, to się nieco odsuń!

Pilot F16 czeka. Mija pół minuty, pułap ten sam, prędkość ta sama, nic się nie zmienia. Mija minuta, dalej nic. W końcu pilot pasażerskiego odzywa się w słuchawce:
- Dobra skończyłem.
- A co to k🤬a miało niby być?!
- Byłem się odlać.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
a................o 2012-02-11, 14:34 2
dawno nie słyszałem dobrego kawału ...

ten mnie powalił
Zgłoś
nanab 2012-02-11, 17:40
Muślałem ze bedzie coś o stjułardessie ale minuta chyba trochę za krótko.
Zgłoś
adamzbidula 2012-02-11, 17:50 22
leci samolot pasażerski boeing 747, a koło niego f-16. pilotowi myśliwca się już trochę nudzi, więc zagaduje: cokolwiek zrobisz, ja zrobie to dwa razy lepiej. pilot pasażerskiego się zgodził i mówi ze zaczyna. mija chwila czasu nic sie nie zmienia. No i o takiego zrobiłeś? pyta się pilot f-16. Na to odpowiada pilot boeinga- wyłączyłem dwa silniki
Zgłoś
Janus92 2012-02-12, 2:15 3
Myslalem, ze p🤬lnie w WTC.
Zgłoś
b................r 2012-02-13, 12:09
adamzbidula napisał/a:

leci samolot pasażerski boeing 747, a koło niego f-16. pilotowi myśliwca się już trochę nudzi, więc zagaduje: cokolwiek zrobisz, ja zrobie to dwa razy lepiej. pilot pasażerskiego się zgodził i mówi ze zaczyna. mija chwila czasu nic sie nie zmienia. No i o takiego zrobiłeś? pyta się pilot f-16. Na to odpowiada pilot boeinga- wyłączyłem dwa silniki

Większość pasażerskich ma dwa silniki
Zgłoś
cysio0407 2012-02-13, 17:38 5
huligan1 napisał/a:

Większość pasażerskich ma dwa silniki

No i... ? 747 ma 4.

podpis użytkownika

Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.
Zgłoś