Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
Samolot
contowsky • 2014-09-12, 18:30
W dzisiejszych czasach nie możesz wejść do samolotu z butelką szamponu, mydłem czy dezodorantem. Czy my przypadkiem sami nie zachęcamy muzułmanów?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-09-12, 19:13
Cyganów z pewnością.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-12, 19:28 3
Widziałeś ty kiedy cygana podróżującego samolotem?
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-12, 19:48 102
@up

Chyba nikt nie widział bo nie można wnosić akordeonu na pokład.
Zgłoś
Sebolix 2014-09-12, 20:49 7
Gównoburz napisał/a:

Widziałeś ty kiedy cygana podróżującego samolotem?

Cygan będzie zawszę podróżował w przeciwnym kierunku do Twojego... notabene z Twoim bagażem
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-12, 21:34 5
Szywski_Snb napisał/a:

@up

Chyba nikt nie widział bo nie można wnosić akordeonu na pokład.

Nadaję Ci tytuł pogromcy cyganów
Zgłoś
konsternacja 2014-09-13, 0:30 1
Na początku tego tygodnia widziałem w samolocie dwie cyganki. Btw można wnosić na pokład dezodoranty, mydło czy szampon. Tyle, że w opakowaniach do 50ml i zapakowane dodatkowo w plastikową torebkę z takim suwakiem.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-13, 1:18
Murzynów też, a ich brak... no tak tutaj nie ma czego kraść
Zgłoś
Avans 2014-09-13, 2:04
lepsza wojna w komentarzach niz dobry material na glownej. "Pace"
Zgłoś
ellsworth 2014-09-13, 9:41 1
Muzułmanie myją się 5 razy dziennie i to pomimo, że zazwyczaj mieszkają na pustyniach, a u nas nie da się do autobusu miejskiego wejść, żeby nie paść rażony bronią biologiczną.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-13, 11:03 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~PowerBoBass 2014-09-13, 12:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Winterstorm 2014-09-13, 13:00
@up co więcej, ponoć jakiś gość udowodnił, że w sklepach na lotniskach możesz kupić wszystko co niezbędne do zbudowania prostego pistoletu
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem