Lekki samolot Alpi Pioneer 330 musiał awaryjnie lądować na polu w pobliżu Możajska, około 110 kilometrów od Moskwy w Rosji, po uderzeniu w linię wysokiego napięcia. Kamera GoPro uchwyciła moment, w którym samolot, lecąc na niskiej wysokości, uderzył w kabel, powodując oderwanie się dachu kokpitu i zamieniając samolot w coś w rodzaju „kabrioletu” w trakcie lotu.
Na pokładzie znajdowały się dwie osoby, które zostały ranne, ale na szczęście udało im się samodzielnie opuścić samolot po awaryjnym lądowaniu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Russcy wyprzedzili nawet hindusów
podpis użytkownika
Życie ma też swoje plusy, a największym jest to że się kiedyś kończy
WKND
2024-10-10, 9:34
W gruncie rzeczy samolot od początku swojej historii był kabrioletem. Auto zresztą też. Powrót do korzeni.
Z tym na szczęście to są wątpliwości
Jak k...wa "na szczęście, udało im się opuścić" ??? Tu u ruskich mowa!
Scout napisał/a:
Jak k...wa "na szczęście, udało im się opuścić" ??? Tu u ruskich mowa!
A co Ty chcesz od Rosjan? Zwykli ludzie.
Na nieszczęście udało im się opuścić chyba.
Zestrzelić od razu takiego cymbała
"Na pokładzie znajdowały się dwie osoby, które zostały ranne, ale na szczęście udało im się samodzielnie opuścić samolot" - Czy ja wieeem...
Szkoda że ich dusza nie odleciała dalej.
Dżepetto napisał/a:
A co Ty chcesz od Rosjan? Zwykli ludzie.
Jacy "zwykli ludzie"??? Nie obrażaj ludzi...
czy mi sie wydaje czy pilot dostał lekkiego skalpa skóry na głowie? po jebnieciu ta grzywka dziwnie powiewa