Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
Samotny trawers dżungli.
konto usunięte • 2016-09-25, 21:26
Dobry wieczór wszystkim, jakiś czas temu wrzuciłem na Sadistica filmik, na którym gość przeprawiał się przez góry Ural, prawdziwy hardcore (Dla zainteresowanych: sadol.pl/hardcorowa-wyprawa-przez-ural-vt412297.htm ).
Kilka miesięcy temu zdecydował się On na jeszcze bardziej hardcorową wyprawę, a mianowicie postanowił samotnie przebić się przez afrykańską dżunglę. Nic więcej dodawał nie będę, zobaczcie sami, bo warto.

PS.
Wstawiam od 4 odcinka, bo tutaj zaczyna się robić interesująco, jednakże polecam obejrzeć całą serię od początku. Aha i jeszcze ciekawostka -
"Teren był mocno zróżnicowany, mogę zrobić taką uproszczoną klasyfikację: bardzo trudny (gęste krzaki liściaste) - 15% czasu (bo w km mniej), średnio trudny - 60%, łatwy (ścieżki myśliwych i zwierząt wymagające sporadycznego cięcia - 25%."
Zgłoś
kaiel 2016-09-25, 21:37
fajny hardcore z pigmejskim szamanem Mabudibu
Zgłoś
doopa 2016-09-25, 23:09
piwa brak, za nie materiał własny
Zgłoś
imperator69 2016-09-25, 23:27 2
Gość nie jest zbyt charyzmatyczny ale trzeba przyznać, że ma jaja. Ja nigdy bym się tak nie wypuścił.
Zgłoś
maksymilian45 2016-09-26, 3:58
Pewnie zaliczył wszystkie odcinki Bera Gryllsa
Zgłoś
lexusx 2016-09-26, 4:03
Owady na plecaku spijają sól o która bardzo cieżko w dżungli.
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-26, 6:03 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wuskai 2016-09-26, 8:32 1
Właściwie to się nie dziwię facetowi, że przedziera się przez tą dżunglę. Chociażby dlatego, iż czasami łatwiej jest przejść taką gęstwinę niż użerać się całe życie otoczony durnymi lemingami.
Zgłoś
imperator69 2016-09-26, 10:55 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-26, 13:10
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-26, 13:57
AlfoRome napisał/a:

Kilka miesięcy temu zdecydował się On na jeszcze bardziej

On
On
On

Zgłoś
konto usunięte 2016-09-26, 16:15
Też mam wrażenie że facet ma kłopoty z psychiką, że może zgnojony przez ludzi, zachowuje się jak ksiądz, momentami zdradza jakieś takie infantylne zachowania, trochę narcyz, trochę za dużo cech kobiecych, taki w nim brak zdecydowania i pewności siebie.

Jednym słowem człowiek ma wrażenie że jego ktoś tam zrzucił i kazał mu iść a on w strachu....idzie. To dyskwalifikuje go jako konkretnego przewodnika i nauczyciela.

Natomiast zgadzam się, że facet jakąś tam odwagą sie wykazał, pooglądałem do końca bo to trochę inne niż wszystko.
Zgłoś
TheMozg01 2016-09-26, 16:18
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-26, 16:48
Zgłoś
koxu42 2016-09-26, 18:06
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem