📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

ja zawsze podziwiam rodziców, którzy tak odnoszą się do swoich dzieci, kompletnie zapominają, że te dzieci przecież urosną i dorosłe będą się tak samo odzywać do swoich rodziców, jak rodzice kiedyś do nich... jak słyszę, jak rodzice się skarżą, że ich dzieci nie szanują, to jakoś nie potrafię im współczuć
Kriski napisał/a:
U mnie na AGH mówiło się że jak ktoś nie chce pracować fizycznie to zostaje polonistą. Jak nie chce pracować i uczyć zostaje wuefistą.
A ty widzisz otyłość na świecie i w Polsce, że rośnie pokolenie kalek. Że w przyszłości służba zdrowia zdechnie przez te ulane wieprzki. Widzisz jak wyglądają żołnierze czy policja u nas. Ja akurat się tu nie będę chwalił wykształceniem, ale wyzwaniem jest zabrać dzieciom telefony i kazać się ruszać bo sport też kształtuje charakter, odciąga od picia, palenia czy ćpania.
A co mnie obchodzi otyłość jakiś obcych smarkaczy?
Od tego są rodzice i wychowawcy.
Jeśli jedni i drudzy współpracują żeby ich dzieci zeszły przedwcześnie na zawał to ich problem.
Ja o swoje zadbałem i nie martwi mnie ich stan zdrowia na dzień dzisiejszy.
Od tego są rodzice i wychowawcy.
Jeśli jedni i drudzy współpracują żeby ich dzieci zeszły przedwcześnie na zawał to ich problem.
Ja o swoje zadbałem i nie martwi mnie ich stan zdrowia na dzień dzisiejszy.
Kici-Kici napisał/a:
Na pewno nie jako nauczyciel języka polskiego.
On zapomniał dodać "się". Miało być: "Uczyłem się prawie 10 lat w szkole podstawowej "

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie