📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

Takie pakiety generalnie nie lubieją być przegrzewane ani dziurawione. W modelach samolotów jest to szczególnie efektowne. Najpierw katujesz baterię w locie, później zaliczasz porządną glebę (z dowolnego powodu), podchodzisz do rozbitego modelu a tu BUM!

Wada fabryczna, ale wole kupic iPhone ktory mi sie spali, pojde do sklepu ktory jest na kazdym rogu i dostane nowego niz zrec sie z Orange czy innym T-mobile o gwarancje

Auto destrukcja po obejrzeniu tej informacji telefon ulegnie samo zniszczeniu.
Przecież wiadomo że to bateria (wadliwa) a nie samo urządzenie jest źródłem zapłonu.
Ale co ja tam wiem.
Ale co ja tam wiem.
Nie wiem czy to iPhone ale mam swojego 3GS'a i uj się tak grzeje że to głowa mała czasami jest tak ciepły (nie tylko podczas ładowania). Gdy się z niego korzysta (gra, korzysta z neta itd.) Grzeje się nieziemsko.
Byscie pomysleli troche to byscie zrozumieli, ze wiekszosc takich filmow jest do wyludzenia pieniedzy od apple, czy innej firmy
i czemu mysliscie ze na tym firmie jest apple? No tak trzeba hejtowac cos na co was nie stac

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie