👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w iPhonie trzeba płacić za wszystko. To jest pewnie aplikcja iBurn v1.03 FIRE EDITION
Pewnie jumany. Właściciel zdalnie skasował dane.
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du
Idealne dla zapalonych fanów apple.
Ciekawe czy na androida się pokaże ta aplikacja
Ciekawe czy na androida się pokaże ta aplikacja

Nap Limak napisał/a:
Ciekawe czy taką opcję ma w standardzie, czy trzeba dopłacić?
A co? Teściowej chcesz kupić?
Bear Gryls w którymś z odcinków pokazywał że można rozpalić ognisko za pomocą baterii Litowo Jonowych poprzez przedziurawienie jej
wtedy wytwarza się ciepło i dym.. czyli tak jak na filmie ;P Ja mam iphona i o jego sprawność sie nie boje ;P moge go nosić w gaciach przy jajach a i tak nie wybuchnie. Tak mi w sklepie mówili

Wszystko jest made in China, a podzespoły samsunga, więc nie ma co się dziwić
PS Skąd wiadomo, że to iPhone?

PS Skąd wiadomo, że to iPhone?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie