👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam już S21 a zaczynalem od S Galaxy Wave 533, poprzez S3, 5,7, 10 i jakoś nie mam problemów ale jak ktoś grzebie to się nie dziwie. Poza tym pytanie czy to nie podróbka Samsunga!
@BundyR marudzisz. Smartfony to minilaptop plus aparat do zdjęć. Wszystko inne to soft, który możesz odinstalować. Ja wiem że możesz już nienadazac za współczesnością, ale to nie ona jest zła tylko ty nie nadążasz.
iPhone 6 albo 6s .
żaden samsung nie otwiera nie w ten sposób
Pozatym to jak naprawiacz dupa to i baterię w aucie by spalił otwierając bagażnik .
żaden samsung nie otwiera nie w ten sposób
Pozatym to jak naprawiacz dupa to i baterię w aucie by spalił otwierając bagażnik .
Mam Srajfony od x lat, a pierwszą komórę od 1999 roku i nigdy taka rzecz się nie wydarzyła. Zwykłe, chińskie gówno podróbkowe

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie