👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PL: o k🤬a, ja p🤬le, o k🤬a! K🤬a nie! K🤬a k🤬a drzewo k🤬a....
w ojczystym języku jepiej brzmi
w ojczystym języku jepiej brzmi

ja tego nie rozumiem, budują domy z drewna to nawet w czasie deszczu palą się jak zapałka (ok 80domów poszło z dymem), nie potrafili zabezpieczyć/wyłączyć głównych przekaźników elektrowni co doprowadziło do wybuchu, a pracownicy zostali uwięzieni w środku przez wodę. Nawet drzewa mają c🤬jowe, taki wiaterek to nie raz pod Częstochową był i tylko cieńkie brzozy latały. Jak tu sie dziwić, że straty przekraczają 20mld skoro amerykańce to idioci?!

nap🤬la tym srajfonem to w prawo, to w lewo jakby miał adhd. na c🤬j to takie gówno wrzucać
Uwielbiam durnowate dialogi hamerykańców
Oh my god, Oh my god, Oh my god, Oh my god, Oh my god, Oh my god, Oh my god, Oh my god, Oh my god, Oh my god, Oh my god, ....

Oh my god, Oh my god, Oh my god, Oh my god, Oh my god, Oh my god, Oh my god, Oh my god, Oh my god, Oh my god, Oh my god, ....

Nie wiem czemu, ale czuję dziką satysfakcję z tego, że te durne hamburgożercy tracą domy, samochody i mają w c🤬j strat.

Powiedzcie czy oni tam w USA nie mają garaży? Od ilu dni mówią ze będzie huragan. Zamiast zaparkować gdzieś w względnie bezpiecznym miejscu przed huraganem to stają pod drzewami...

Cavaleria napisał/a:
Powiedzcie czy oni tam w USA nie mają garaży? Od ilu dni mówią ze będzie huragan. Zamiast zaparkować gdzieś w względnie bezpiecznym miejscu przed huraganem to stają pod drzewami...
Nie chodzi o to, że nie mają garaży. Po prostu mają ubezpieczenie na wypadek klęsk żywiołowych. To prawie jak darmowe nowe auto ;D To nie polska. Tam za wszystko dostaną odszkodowanie. Myślicie czemu wgl. się tym nie przejmują. Dostaną jeszcze więcej pieniędzy niż to warte ;/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie