👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co robi ten kawał na sadisticu?
>
<
>
<
Powiększa liczbe sucharów
...a dziewczynka biega po polu minowym i macha rączkami na 5 kilometrów
>
<
>
<
Powiększa liczbe sucharów

...a dziewczynka biega po polu minowym i macha rączkami na 5 kilometrów

Ituriel napisał/a:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Wyczuwam warnik

Patrze na nick, przecieram oczy, znowu patrzę na nic, znowu przecieram oczy. K🤬a to nie BongMan, a żart jego poziomu

nie no ta przerwa w kawale jest dłuższa niż reklamy na polsacie ;/ warn się k🤬a należy!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie