za tego posta dostałem hattricka widzę
Napisałem tego posta i dostałem ostrzeżenie. Czemu autor za wstawienie obrazka nie dostał ostrzeżenia a ja dostałem za posta?
auto pisze, że "Czarny Saper (nie) raz sie myli" tak więc ile ma kończyn tyle ma prób. ahh, moderki, ochłońcie, bo widzę, że komuś weekend nie poszedł po myśli i się wyżywa na userach sadola. Sadistic kojarzy mi się z czarnym humorem a ja zażartowałem a dostałem 3 ostrzeżenia za jednego posta. Bo co, za mocno czarny humor? Rasistowski humor to chyba czarny humor. O, ironio!
Możecie mi dać bana perma nawet. I tak będę przeglądał sadola i śmiał się z rasistowskich żartów. Lubię to.

Cytat:
"jak saper. Raz się myli, nie?"
Widać cz🤬chy nie mylą się raz. Ile kończyn tyle prób.
Napisałem tego posta i dostałem ostrzeżenie. Czemu autor za wstawienie obrazka nie dostał ostrzeżenia a ja dostałem za posta?

Możecie mi dać bana perma nawet. I tak będę przeglądał sadola i śmiał się z rasistowskich żartów. Lubię to.

c🤬j autor zdjęcia, c🤬j autor posta, c🤬je wypisujący c🤬jowe komentarze.... c🤬j z ostrzeżeniem
up@Tomaszu
moderki są pewnie z Afrika, nie przejmuj sie, cała reszta jest z tobą!!!!!!!
moderki są pewnie z Afrika, nie przejmuj sie, cała reszta jest z tobą!!!!!!!
zajebiscie smieszna sprawa, widziec dzieciaka bez nogi.. chcialbym zobaczyc k🤬sow nasmiewajacych sie z tego murzyna, biegajacych z wesolą mordą po polu minowym czy innym gownie..

Jak nazywa się murzyn z drewnianą nogą???
Gówno na patyku...
Gówno na patyku...
c24rny napisał/a:
zajebiscie smieszna sprawa, widziec dzieciaka bez nogi.. chcialbym zobaczyc k🤬sow nasmiewajacych sie z tego murzyna, biegajacych z wesolą mordą po polu minowym czy innym gownie..
Wracaj na kwejka... Bo chyba nie rozumiesz że jesteś na portalu z czarnym humorem.

A jak się pomylisz to popiół zostaje po tobie i nic więcej
To nie saper, to beta-tester pól minowych
podpis użytkownika
Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.
Moze ty zostan saperem tylko badaj grunt glowa i sie tylko nie pommyl bo drugiej szansy juz nei dostaniesz.