No i ? czekałem do 1:13 i po tym wyłączyłem... Nic się nie wydarzyło. ;p
Bo to jest zła wersja. Tu masz pełno fajnych zwrotów akcji: www.songofoldpeople.com

podpis użytkownika
Fortes soli, fortiores una.Wkuriwa mnie ten nowy player - pasuje to www.dobro.pl a nie do sadistica
kolory są zdeczka c🤬jowe, ale narazie się nie p🤬li jak poprzedni
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi

Większość ludzi za śmierć Jezusa obwinia Ż🤬dów. Ż🤬dzi zwalają na Rzymian. Ja należę do tej wąskiej grupy, która uważa, że winni są czarni.
Mój były chłopak był półczarny... O, przepraszam, jestem taką pesymistką i z dwóch rzeczy zawsze wybieram tę gorszą. Poprawiam się: on był półbiały!
Moja siostra wychodzi za mąż. Podejmują z mężem decyzję, że przyjmą nawzajem swoje nazwiska. Ona będzie się więc teraz nazywać Susan Silverman-Abramowitz. Ale zastanawiają się, czy nie lepiej skrócić to do 'Ż🤬dzi'
Bardzo pragnę poddać się aborcji, ale niestety, mamy z chłopakiem problemy, żeby zajść w ciążę.
Miałam aborcję. To jedna z 50 najtrudniejszych decyzji, które może podjąć kobieta.
Nie chcę być nazywana hetero bądź homo. Nienawidzę tych szufladek. Chcę, żeby ludzie patrzyli na mnie i widzieli tego, kim jestem naprawdę - BIAŁĄ dziewczynę.