Wiem, egoistka żem, bo mnie nic nie niszczą i nie szkodzą.
Kumpel z Gdańska co chwila skarży się że go atakują. Może czują pobratymca?Ja lubię dziki, u mnie na osiedlu biegają stadami
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Kumpel z Gdańska co chwila skarży się że go atakują. Może czują pobratymca?
Jak je wqrwia to atakują go.
W Gdyni są tak oswojone z pokolenia na pokolenie, że w tamtym roku te małe c🤬te dzieci ganiały między blokami.
Kumpel z Gdańska co chwila skarży się że go atakują. Może czują pobratymca?
Wyniuchały swojaka 👍
Atakują to nie -- sprawa jest z małymi. Jak taki wyskoczy ci zza śmietników i wleci pod nogi, jeśli nadepniesz będziesz miał do czynienia z mamusią.Kumpel z Gdańska co chwila skarży się że go atakują. Może czują pobratymca?
Oprócz tego przyciąga je żarcie, ale nie do tego stopnia aby atakowały ludzi. Szedłem sobie do Lidla taką drogą na uboczu, opadła mnie banda -- cztery schabowe i czterech w pasiakach. Otoczyły mnie i obwąchały. Ale to tyle.
Dziki boją się ludzi, konfliktów z nimi nie ma, mają tylko zwyczaj przebiegać tuż przed nogami lub kołami roweru. Po ciemku, bo za dnia ich nie ma.
Dzieci ganiały dziki, dziki ganiały dzieci, czy też nazywasz warchlaki c🤬tymi dziećmi?Jak je wqrwia to atakują go.
W Gdyni są tak oswojone z pokolenia na pokolenie, że w tamtym roku te małe c🤬te dzieci ganiały między blokami.
"Nie atakują ludzi", "boją się ludzi" ale ciebie napadły. Dzięki za przyznanie się że jesteś świnią a nie człowiekiem, tak jak ja i JoSeed podejrzewałyśmy.Oprócz tego przyciąga je żarcie, ale nie do tego stopnia aby atakowały ludzi. Szedłem sobie do Lidla taką drogą na uboczu, opadła mnie banda -- cztery schabowe i czterech w pasiakach. Otoczyły mnie i obwąchały. Ale to tyle.
Dziki boją się ludzi, konfliktów z nimi nie ma

podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Ja lubię dziki, u mnie na osiedlu biegają stadami
JoSeed, zrób jakąś pieczeń z dzika, dla nas, głodnych Sadoli 🐗 🥓 🍗
JoSeed, zrób jakąś pieczeń z dzika, dla nas, głodnych Sadoli 🐗 🥓 🍗
No wiesz! Sałatkę warzywną mogę zrobić

No wiesz! Sałatkę warzywną mogę zrobić
No wiesz! Sałatkę, to daj tym dzikom. Prawdziwy Sadol potrzebuje mięsa

A gdzie zdjęcie jak je odp🤬lasz, albo one odp🤬lają ciebie?
P🤬lony kwejk.
Marzyłaby się nam wszystkim podobna scena ...
Marzyłaby się nam wszystkim podobna scena ...
No i to by był materiał na sadola a nie te rodzinne fotki powyżej.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.