Wsiadanie level expert! Jeszcze trochę i tak kanarów będą szkolić, żeby na kontrolę bilecików wpadali całkowicie z zaskoczenia.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.

widać że polska sarna, bo na widok kanara sp🤬ala w sino dal
w USA to by jej wyj🤬 w zęby

2 minuty później leżała już pewnie martwa w pobliskim rowie. Szok pourazowy to jednak potrafi dać kopa
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
J🤬a, miała szczęście, bo jej prawie sp🤬oliłby, choć głupia pomyliła autobusy

Wsiadła do złego autobusu to i wysiadła tak szybko jak się dało
co do filmu to od 5 do 6 sekundy ładnego matrixa zrobiła

co do filmu to od 5 do 6 sekundy ładnego matrixa zrobiła

to się nazywa mieć parcie na szkło... hehehe
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
podpis użytkownika
¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! YeehawReduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Nic sobie nie połamała? Z tego co widzę tylko lekko zdezorientowany zwierz. Gdyby tak wpadła przez lewą część szyby, To kierowca na pewno bez szwanku by nie wyszedł.

Czy wy to widzicie, że ona w ostatnim momencie wybija się z tylnych nóg, przez co zyskała ten metr przez który nie zginął kierowca? Oo

@ staatveger
po co tak ciągle p🤬lisz? myślę, że sporo osób ma już dość tych wypocin o usa i Polsce. Smutne, że nie znasz języka, żeby wyjechać i siedzisz tu gdzie Ci się nie podoba
po co tak ciągle p🤬lisz? myślę, że sporo osób ma już dość tych wypocin o usa i Polsce. Smutne, że nie znasz języka, żeby wyjechać i siedzisz tu gdzie Ci się nie podoba
straatveger napisał/a:
widać że polska sarna, bo na widok kanara sp🤬ala w sino dal
![]()

Za każdym razem piszesz jakieś sp🤬oliny i zaśmiecasz swoimi postami internet. Koło c🤬ja mi to lata, ale dop🤬liłeś się do fiata 126p. Więc wielki sisiak Ci w odbyt. I nie napiszę żebyś "wyp🤬alał" bo dostanę warna. Także, oddal się stąd w pośpiechu zakompleksiony kutafonie.
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."