Tak zakończył się długotrwały spór między dwiema kobietami mieszkającymi na tym samym piętrze budynku przy ulicy Mendelejewa w rosyjskim Woskriesiensku. Wczoraj po południu, po kolejnej kłótni, 45-letnia kobieta oblała drzwi sąsiadki benzyną i podpaliła ją zapalniczką. Po ugaszeniu pożaru w mieszkaniu znaleziono martwe ciało 47-latki.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-01, 22:33
Tak zakończył się długotrwały spór między dwiema kobietami mieszkającymi na tym samym piętrze budynku przy ulicy Mendelejewa w rosyjskim Woskriesiensku. Wczoraj po południu, po kolejnej kłótni, 45-letnia kobieta oblała drzwi sąsiadki benzyną i podpaliła ją zapalniczką. Po ugaszeniu pożaru w mieszkaniu znaleziono martwe ciało 47-latki.
JoSeed napisał/a:
Jak dobrze mieć sąsiada... 🥰
Rozumiem stuki, puki, stękanie, ale żeby zabronić smażyć cebule?? Chamstwo w biały dzień. 😂
[ Dodano: 2025-09-24, 12:48 ]
Albo czarną noc. Ja kto woli.
Payan napisał/a:
Rozumiem stuki, puki, stękanie, ale żeby zabronić smażyć cebule?? Chamstwo w biały dzień. 😂
Tutaj się z tobą mogę zgodzić panie kolego, ale tylko po części. Mianowicie: pukam swoją żonę około 1:00 w nocy, a z kolei puka (do drzwi) mój sąsiad... I mówi do mnie tak: czy możecie być trochę ciszej, ponieważ dziecko mi śpi i ja nie mogę się skupić?! Na to ja: Ja rozumiem że twoja żona teraz ma nocną zmianę i nie możesz tego, ale tobie przeszkadza "niby" hałas, a sam chodzisz po pierwszej w nocy po klatce schodowej...!
Kogoś tam było stać na piankę żeby zapiankować nad drzwiami xD
Oni są bliżej Europy niż myślałem
Oni są bliżej Europy niż myślałem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie