Tak zakończył się długotrwały spór między dwiema kobietami mieszkającymi na tym samym piętrze budynku przy ulicy Mendelejewa w rosyjskim Woskriesiensku. Wczoraj po południu, po kolejnej kłótni, 45-letnia kobieta oblała drzwi sąsiadki benzyną i podpaliła ją zapalniczką. Po ugaszeniu pożaru w mieszkaniu znaleziono martwe ciało 47-latki.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
Tak zakończył się długotrwały spór między dwiema kobietami mieszkającymi na tym samym piętrze budynku przy ulicy Mendelejewa w rosyjskim Woskriesiensku. Wczoraj po południu, po kolejnej kłótni, 45-letnia kobieta oblała drzwi sąsiadki benzyną i podpaliła ją zapalniczką. Po ugaszeniu pożaru w mieszkaniu znaleziono martwe ciało 47-latki.
JoSeed napisał/a:
Jak dobrze mieć sąsiada... 🥰
Rozumiem stuki, puki, stękanie, ale żeby zabronić smażyć cebule?? Chamstwo w biały dzień. 😂
[ Dodano: 2025-09-24, 12:48 ]
Albo czarną noc. Ja kto woli.
Payan napisał/a:
Rozumiem stuki, puki, stękanie, ale żeby zabronić smażyć cebule?? Chamstwo w biały dzień. 😂
Tutaj się z tobą mogę zgodzić panie kolego, ale tylko po części. Mianowicie: pukam swoją żonę około 1:00 w nocy, a z kolei puka (do drzwi) mój sąsiad... I mówi do mnie tak: czy możecie być trochę ciszej, ponieważ dziecko mi śpi i ja nie mogę się skupić?! Na to ja: Ja rozumiem że twoja żona teraz ma nocną zmianę i nie możesz tego, ale tobie przeszkadza "niby" hałas, a sam chodzisz po pierwszej w nocy po klatce schodowej...!
Kogoś tam było stać na piankę żeby zapiankować nad drzwiami xD
Oni są bliżej Europy niż myślałem
Oni są bliżej Europy niż myślałem
Marian_Koniuszko napisał/a:
Moja znajoma miała kiedyś awantury za branie prysznica po 22- za ścianą jej łazienki jacyś emeryci mieli sypialnię i podobno tak im przeszkadzały te prysznice, że nie mogli spać.
Mogłeś zaprosić sąsiada zamiast mu dogadywać i miałbyś problem z głowy.
Za mało atrakcyjny...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie