Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
willoo 2021-01-22, 13:20 47
hahaha, ja p🤬le jaki pato squad w jednym budynku
Zgłoś
~Dostojny 2021-01-22, 13:21 59
O jaka k🤬a schabowym czesana

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
nowynick 2021-01-22, 13:21 2
Pobirałbym te kable na długości parunastu centymetrów z jednej strony z izolacji. Zabić by raczej nie zabiło ale może podziałało jak pastuch i krowa by od tego trzymała się z daleka...
Zgłoś
Konto usunięte 2021-01-22, 13:47 31
Nie zawiodłem się, zj🤬a się ze schodów
Zgłoś
żmij 2021-01-22, 14:49
Fajnych masz sąsiadów
Tradycyjnie; za materiał własny- łapaj piwko

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2021-01-22, 14:55 23
Kontekst jest bardzo prosty, dla ludzi obytych z patologią - oczywisty: Stara k🤬a nie została zaproszona na sąsiedzką libację bo za mocno od niej j🤬o, więc postanowiła w niej przeszkodzić pozbawiając biesiadników prądu. Można by zapytać dlaczego owa Pani rościła sobie prawa do uczestnictwa w libacji ? Otóż dzień wcześniej była jeszcze mile widziana, ponieważ aż tak mocno od niej nie j🤬o, więc weseli biesiadnicy korzystali ochoczo z jej odwłoku, gdy jednak zaspokoili swą chuć, postanowili wykluczyć tą Panią ze swojego grona, co, oprócz nie wypitej wódki, spotęgowało jej gniew i rozpacz. Proszę uprzejmie.

podpis użytkownika

C🤬j mi na imię.
Zgłoś
Mez 2021-01-22, 15:00 1
Prof._Kot_Budd napisał/a:

Kontekst jest bardzo prosty, dla ludzi obytych z patologią - oczywisty: Stara k🤬a nie została zaproszona na sąsiedzką libację bo za mocno od niej j🤬o, więc postanowiła w niej przeszkodzić pozbawiając biesiadników prądu. Można by zapytać dlaczego owa Pani rościła sobie prawa do uczestnictwa w libacji ? Otóż dzień wcześniej była jeszcze mile widziana, ponieważ aż tak mocno od niej nie j🤬o, więc weseli biesiadnicy korzystali ochoczo z jej odwłoku, gdy jednak zaspokoili swą chuć, postanowili wykluczyć tą Panią ze swojego grona, co, oprócz nie wypitej wódki, spotęgowało jej gniew i rozpacz. Proszę uprzejmie.

Oko oko Panią można zrozumieć, a co robią pozostali spawają coś??
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2021-01-22, 15:45 17
Mez napisał/a:

Oko oko Panią można zrozumieć, a co robią pozostali spawają coś??

Najpierw Pan Veslav, osobnik z największym doświadczeniem życiowym, próbował naprawić to co Pani zepsuła metodą "chybił-trafił", jak go nauczyli w ichnim PGRze, a póżniej Volodia z Saszką, próbowali naprawiać metodą "co ? ja nie zrobię ?".

podpis użytkownika

C🤬j mi na imię.
Zgłoś
Konto usunięte 2021-01-22, 15:52 4
Fajna, szarpał bym.
Zgłoś
baronturbina 2021-01-22, 18:25 2
Prąd’oza czyli wrodzona nienawiść do przewodów elektrycznych. Hahah albo nie... Alkoholizm.
Zgłoś
Cycu320 2021-01-22, 18:34 11
Siódme wrota... K🤬a co ta szafka elekrtyczna widziała to tylko młody Lechu Wałęsa wie

podpis użytkownika

Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon
Zgłoś
Zygmundo 2021-01-22, 18:57 1
Świat według Kiepskich in real life.
Zgłoś
luxpiotr 2021-01-22, 20:29
Dawno się tak nie uśmiałem. Łap zioło
Zgłoś
Rebeliant 2021-01-23, 0:59
Prof._Kot_Budd napisał/a:

Ty k🤬a lepiej powiedz który to ty na tym filmie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie