W miejscowości Serock (woj. mazowieckie) po zmroku na podwórkach prywatnych posesji ktoś pojawił się w przerażającym stroju — z maską inspirowaną postacią z horroru — i zaglądał w okna domów. Służby zapewniły, że obszar, na którym odnotowano zdarzenie, został objęty monitoringiem. Policja wezwała także mieszkańców do kontaktu, jeśli mają nagrania z monitoringu, zdjęcia lub informacje mogące pomóc w ujęciu sprawcy.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:18
Same zgredy tu siedzą…
Dla mnie żart był przedni, za dzieciaka ciągle platało się figle i psoty. A to cukier wsypało do soli, podłożyło koledze na krzesełko pinezkę lub ogoeń pod stodołą. Na tym polegało dzieciństwo, uczyło pomysłowości, sprytu w ucieczce i poniesienia konsekwencji jak nie udało się uciec.
Takim podejściem niszczycie dzieciom marzenia i dzieciństwo…
Dla mnie żart był przedni, za dzieciaka ciągle platało się figle i psoty. A to cukier wsypało do soli, podłożyło koledze na krzesełko pinezkę lub ogoeń pod stodołą. Na tym polegało dzieciństwo, uczyło pomysłowości, sprytu w ucieczce i poniesienia konsekwencji jak nie udało się uciec.
Takim podejściem niszczycie dzieciom marzenia i dzieciństwo…
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie