Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wiewór 2023-05-29, 15:35 2
Murzyn sra na chodniku a to nawet nie jest początek.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Janko 2023-05-29, 16:23
J🤬 tam
ich j🤬e małpy i k🤬a wszystkie człekokształtne
Zgłoś
Sawix 2023-05-29, 20:37 2
Ameryka - kraj wolności
Zgłoś
Siriuz 2023-05-29, 23:18 5
Kujda napisał/a:

Mnie to wygląda na zorganizowaną akcję degradacji społeczeństwa. Zobaczcie na tego zamaskowanego co od razu leci do nagrywającego, wygląda mi na kogoś kto ma pilnować, żeby syf się rozprzestrzeniał ale póki co jeszcze bez informowania świata o tym co się dzieje.

Totalitaryzm. Zobacz co forsują na Ukrainie, hasło DIIA, apka, taka trochę jak nasz mObywatel, tylko tamta jest wymagana jeśli chcesz opuścić Ukrainę, wypłaca pieniądze jeśli się zaszczepisz, umożliwia donoszenie na "kolaborantów". Promują to niemal w identycznym stylu jak Starship Troopers. Wszystko za grube pieniądze z USA... j🤬e faszystowskie k🤬y, i wszystko to przy poklasku Europy... to nam fundują.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Córka_Spawacza 2023-05-30, 21:58
Bezsenność w Seattle

podpis użytkownika

Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym sk🤬ysynem w całej tej dolinie....
Zgłoś