Seattle
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Seattle
Już wkrótce dedolaryzacja, degradacja i upadek. Meksykanie jeszcze będą się cieszyć z powodu tego muru
To wygląda na jakąś cykliczną akcję podawania osobom uzależnionym (i próbującym wyjść z nałogu) METADONU lub innego podobnego aktualnie stosowanego środka. Czym jest metadon to już sobie doczytajcie.
Ktoś się czai z kamerką, nagrywa w określony dzień i publikuje z opisem, że tak wygląda całe miasto/kraj - super pomysł, gratulacje...
Ktoś się czai z kamerką, nagrywa w określony dzień i publikuje z opisem, że tak wygląda całe miasto/kraj - super pomysł, gratulacje...
UrlichUrwich napisał/a:
To wygląda na jakąś cykliczną akcję podawania osobom uzależnionym (i próbującym wyjść z nałogu) METADONU lub innego podobnego aktualnie stosowanego środka. Czym jest metadon to już sobie doczytajcie.
dokladnie! to samo robia w Rosji. Kto to robi i po co?
Trochę przypomina mi to szkolnych patusów, którym gmina opłaciła obiady na szkolnej stołówce. Bydło się zachowywało jakby nigdy nie jedli obiadu i też z łapami leciało do każdego kto mógłby im zabrać kawałek kotleta albo miejsce w kolejce. Po latach widzę, że robactwo się tylko rozmnożyło a gmina dalej kupuje obiady kolejnemu pokoleniu pasożytów
Mnie to wygląda na zorganizowaną akcję degradacji społeczeństwa. Zobaczcie na tego zamaskowanego co od razu leci do nagrywającego, wygląda mi na kogoś kto ma pilnować, żeby syf się rozprzestrzeniał ale póki co jeszcze bez informowania świata o tym co się dzieje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie