Ten z przypalaniem uj🤬ej ręki to jak sie nazywa? Browiec dla tego kto poda tytuł.
podpis użytkownika
Księciuniu, dajno dwa złote.
znam tylko cube, silent hill.
ale przewijalem wiec nie widzialem calosci
ale przewijalem wiec nie widzialem calosci

podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i c🤬j.

Ten pierwszy to "Ichi Zabójca".
01:09 - "Tokio Gore Police"
02:04 - "Cube Zero"
02:45 - "Silent Hill" (2006)
03:13 "Zejście 2"
01:09 - "Tokio Gore Police"
02:04 - "Cube Zero"
02:45 - "Silent Hill" (2006)
03:13 "Zejście 2"

0:27 to śmiertelna gorączka 2
~4:17 to droga bez powrotu 3 bodajże.
Swoją drogą myślałam, że Tokyo Gore Police też ja podam, a tu proszę
~4:17 to droga bez powrotu 3 bodajże.
Swoją drogą myślałam, że Tokyo Gore Police też ja podam, a tu proszę

polecam oglądać bez głosu
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

podpis użytkownika
,,Patrzysz na k🤬ę,myślisz to k🤬a,a sam jesteś k🤬ą dla kogoś tam...",,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
Pierwszy to "Ichi the killer" sadystyczny japoński shit, resztę dopiszę w trakcie oglądania:
- drugi - nie wiem
- trzeci - dead snow czy jakoś tak , o hitlerowcach, średniawka
Nastepny jest tokyo gore police, a reszte sobie szukajcie bo nie chce mi się tego młócić dalej
Około 3:20 macie "descent 2"
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
- drugi - nie wiem
- trzeci - dead snow czy jakoś tak , o hitlerowcach, średniawka
Nastepny jest tokyo gore police, a reszte sobie szukajcie bo nie chce mi się tego młócić dalej

Około 3:20 macie "descent 2"
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.