Wg. źródła jakiś ichniejszy szaman czy tam znachor ze starszyzny plemiennej powiedział, że tymi urządzeniami kradnie się słońce i wkrótce nie będzie słońca...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
HeMan123 napisał/a:
ciekawe skąd mają te młotki
Przecież widzisz, że młotek jest jeden, w rękach Pana Inżyniera. Baby mają kije. A firma albo za małą łapówkę dała, albo ktoś, kto nie dostał koncesji dał większa.
konto usunięte
2018-02-19, 16:02
Ten Velture ma bardzo niskie IQ. Karmi tego laolao i się cieszy
konto usunięte
2018-02-19, 16:40
Za rozbicie jednego panelu w pracy obcinali wypłatę o 500€, także firma trochę się wykosztuję za ich wybryki. Ale patrząc po tym ile oni tego mają..
@Velture za zapakowanie loaloi c🤬ja do mordy zawsze piwo.
konto usunięte
2018-02-19, 17:17
choryzwyrol napisał/a:
@Velture za zapakowanie loaloi c🤬ja do mordy zawsze piwo.
Tylko wiesz, że to nie działa, a jedynie daje mu satysfakcję? Jak najlepiej poradzić sobie z trollem? No k🤬a, odpowiadać na jego zaczepki
konto usunięte
2018-02-19, 17:30
Tak się zastanawiam... czemu admin nie banuje debili pokroju Loaloa? Przecież taki cierpi jak tu zagląda, a i innych tylko wk🤬ia. Kazdemu by to na dobre wyszło...
Ciekawe jakie mieli miny, jak wrócili do domu, nastała noc i mieli ciemno w chałupach.
Zwyczajnie doszli do wniosku, że ktoś jednak to słońce podp🤬lił.
Loaloa napisał/a:
Was kulturalnie ubogaca od tysiąca lat kler. Już jesteście tak ubogaceni, że nic wam nie pomoże.
Powiedz swojej matce że jutro będę o 10:00.
C🤬ja tam wiecie i się znacie. To jest sztuka nowoczesna, performance pt "Powrót do korzeni", kiedy nie było jeszcze elektryczności
konto usunięte
2018-02-19, 18:59
aż mnie poruszyło coś za serce, już nawet nie chodzi o to że to z pewnością biali ufundowali, ta elementarna głupota ta intelektualna czarna dziura napawa mnie przerażeniem, wyobrażam sobie horror w którym epidemia wirusem ogłupienia opanowuje świat i wszyscy ludzie dookoła zaczynają się tak zachowywać a garstka niezarażonych bezradnie na to patrzy jak upada cywilizacja człowieka nie mogąc już nic zrobić...
Pamiętam jak kilka lat temu w polskim sejmie nasi szamani modlili się o deszcz, więc pod tym względem Polska nie jest 100 lat za murzynami
konto usunięte
2018-02-19, 19:38
Macie "bul" jak ten pan etc..Reszta to kwestia co każdy sobie ..
Gdyby nie tania siłą robocza, wałki na dostawach leków i surowce, które tam wydobywają, czarny ląd dawno by wymarł.