Wg. źródła jakiś ichniejszy szaman czy tam znachor ze starszyzny plemiennej powiedział, że tymi urządzeniami kradnie się słońce i wkrótce nie będzie słońca...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I oni maja nas ubogacic kulturalnie
konto usunięte
2018-02-19, 7:10
Was kulturalnie ubogaca od tysiąca lat kler. Już jesteście tak ubogaceni, że nic wam nie pomoże.
Loaloa napisał/a:
Was kulturalnie ubogaca od tysiąca lat kler. Już jesteście tak ubogaceni, że nic wam nie pomoże.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
konto usunięte
2018-02-19, 7:18
ale że w poziomie trzeba filmować to debile wiedzą
+40 w cieniu, ziemia spękana od żaru, a ci debile się martwią, że im słońce ktoś kradnie
Jak wiadomo w Afryce połowa społeczeństwa to lekarze, a druga to inżynierowie. Tu widzimy inżynierów przy pracy.
A kiedyś nawet się zastanawiałem dlaczego nie można by było w Afryce montować paneli słonczych i sprzedawać energię skoro mają takie warunki do tego, teraz już wiem dlaczego nie...
Mam nadzieję, że ktoś wciśnie ich wszystkich w opony i spali żywcem...
konto usunięte
2018-02-19, 12:16
ciekawe skąd mają te młotki
Przecież oni mają iloraz inteligencji mniejszy niż mój k🤬s, to co się dziwicie że jedyne co potrafią robić, to nap🤬lać kijem jak małpa i się rozmnażać...
No to będą srali na ulicy po ciemku.
PS. Bardziej jakoś na Hindusów wyglądają.
konto usunięte
2018-02-19, 15:24
To sa podobno Hindusi wqrwieni na lokalnych januszów biznesu.
A komórki niech ładują dynamo na korbę k🤬a
Trzeba im wytłumaczyć, że studnia kradnie wodę... może zasypią.
A ostatatnio oglądałem, jak takie projekty (zdecentralizowana elektryczność) mają przynieść rozwój rejonów zacofanych....